Mainos
Mainos

Pihlajakadun tuhmat tädit eksyvät nunnaluostariin – katso syntiset kuvat!

Salkkareiden spin off -sarjan Pihlajakadun tuhmat tädit kolmasosa on nyt julki. Katso kuvat riehakkaan sarjan kuvauksista!

Pihlajakadun tuhmat tädit 3 - Syntiset -sarjassa nähdään vahvoja yllätyksiä ja tihentyvää jännitystä. Sarjan tuttujen päänäyttelijöiden Monika Lindemanin, Tiia Elgin, Irina Vartian ja Nora Rinteen lisäksi kolmososan vierailevina tähtinä nähdään Janne Vaittinen ja Maarit Peltomaa.

Toilailtuaan estottomasti Lindan polttareissa ja selvittyään syntisen villistä strippibaariseikkailusta niukin naukin hengissä Monica, Eva, Camilla ja Linda ovat päättäneet unohtaa bile-elämän hetkeksi.

Monica keksii yllättää ystävänsä hermoja hivelevällä hemmottelulomalla. Perillä kuitenkin paljastuu, ettei esitteen lupaus jumalaisesta rauhasta ole pelkkä kielikuva – naiset ovat tulleet vahingossa nunnaluostariin.

Törmättyään komeaan puutarhuri-Jesseen ja tutustuttuaan Äiti Gunillan luotsaamaan omaperäiseen nunnanelikkoon, naiset alkavat päästä luostarielämän saloihin.

Seesteinen rauha vaihtuu pahaenteisyyteen, kun flunssainen Monica todistaa käytävällä oudon näyn.

Camilla, Linda ja Eva joutuvat selittämättömään vaaratilanteeseen, ja pian naiset saavat pelottavan uhkausviestin. Tunnelma kiristyy piinavaksi yliluonnollisten tapahtumien alkaessa seurata toisiaan.

Kun myrsky saartaa luostarin, naiset tajuavat olevansa hengenvaarassa. Kuka vainoaa pihlajakatulaisia – ja miksi?

Pihlajakadun tuhmat tädit 3 -nettisarjan kaikki jaksot MTV Katsomossa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme