Mainos
Mainos

Salattujen elämien uudessa Youtube-sarjassa seikkailee Irina Vartia – mukana myös yllätysvieras

Salattujen elämien YouTube -kanavalla alkaa ensi viikolla kolmiosainen sarja, jossa tutustutaan Irina Vartian rakkaaseen harrastukseen ja seikkaillaan upeissa kesäisissä maisemissa. 

Ensi viikon maanantaista alkaen Salattujen elämienYouTube -kanavalla nähdään jotain aivan uutta, kun käyntiin lähtee kolmiosainen sarja Kesälaitumilla. Sarjassa seurataan näyttelijä Irina Vartiaa, joka näyttelee Salkkareissa Monica Mustavaaraa.

Tänä kesänä kuvatussa minisarjassa lähdetään Irina Vartian kanssa ratsastamaan ja tekemään kesäisiä juttuja Pirkkalassa sijaitsevalle Reipin tilalle. Eräässä jaksossa nähdään myös toinen Salkkarit-näyttelijä, kun Ismo Laitelaa esittävä Esko Kovero saapuu yllättäen tilalle. Vartia kertoo projektin tekemisen olleen erityisen ihanaa.

– Hevostila on tosi idyllinen paikka. Siellä tapahtui vaikka mitä mieletöntä, niinkuin esimerkiksi se, että aasi alkoi imettää meidän vieressä, kun oltiin siinä piknikillä. Se oli ihan uskomatonta!

Kesälaitumilla -sarja hivelee silmiä, sillä sarjassa seikkaillaan upeissa maisemissa ja nähdään paljon söpöjä kotieläimiä.

Eläinrakkaan Vartian mukaan nimenomaan hevosharrastus on hänelle tapa nollata kiireistä arkea. Hän on erityisen innoissaan siitä, miten hienosti sarjan tekemisessä mukana ollut Salattujen elämien käsikirjoittaja on onnistunut kuvaamaan Vartiaa ja hänen vuokraamaansa hevosta.

Vartia muistelee kesän kuvauksia lämmöllä.

– Kuvaukset olivat poikkeukselliset, koska se tehtiin harvinaisen pienellä työryhmällä. Kuvauksissa oli mukana vain minä, käsikirjoittaja Hanna-Mari Lahtinen ja vierailevana tähtenä Esko, Vartia kertoo.

Kesälaitumilla alkaa Salattujen elämien YouTube-kanavalla 28.8.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme