Mainos
Mainos

Salkkareiden avausjakso yllätti katsojat: "Luulin, että Kari Taalasmaa kuoli"

Salattujen elämien syyskausi lähti käyntiin vauhdikkaasti. Karin autokorjaamolta löytyneen ruumiin henkilöllisyys oli monelle yllätys. 

Salattujen elämien avausjakso oli jälleen yllätyksiä täynnä. Maanantai-iltana nähdyssä jaksossa selvisi, että Karin autokorjaamolta löytynyt ruumis ei ollutkaan Karin vaan Antonin. 

Käänne on puhuttanut sarjan katsojien keskuudessa. Moni faneista oli luullut, että kuollut henkilö olisi ollut Kari Taalasmaa.

Fanit ovatkin olleet huojentuneita siitä, että sarjan pitkäaikainen hahmo Kari Taalasmaa pysyy yhä sarjassa, mutta samaan aikaan Antonin poismeno on järkyttänyt monia. 

– Minä luulin, että se oli Kari, mutta olikin täysi yllätys, että kyseessä oli Anton, eräs kommentoi. 

– Onneksi Kari ei kuollutkaan sinne auton alle, eräs faneista kiittelee.

– En olisi ikinä uskonut, että se oli Anton!


Myös Antonia vuosina 2015–2017 näytellyt Janne Saarinen kertoi MTV:n haastattelussa saaneensa satoja viestejä faneilta eilisen jakson jälkeen. 

– Minun piti laittaa somet kiinni, koska minulle tuli jo ensimmäisen tunnin aikana noin sata viestiä. Onneksi palaute on ollut suurimmaksi osaksi positiivista. Totta kai osa faneista on ollut huojentuneita siitä, että kyseessä ei ollutkaan Kari Taalasmaa, Saarinen kertoo.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30!  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme