Mainos
Mainos

Salkkareiden dramaattinen paluu! Korjaamolta löytyneen ruumiin henkilöllisyys paljastuu

Varo juonipaljastuksia! Salkkareiden uuden tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa nähdään tänään hyisiä hetkiä. 

Salkkareiden 18. tuotantokausi päättyi traagisiin tunnelmiin, kun Gunnar asteli kirkosta ulos yhdessä nuoren Alissan kanssa. Samalla Linda löysi Karin korjaamolta ruumiin. Tänään maanantaina 21. elokuuta palataan takaisin Pihlajakadun jännittäviin hetkiin uusin juonenkääntein. 

Tuoreimman 19. kauden ensimmäisessä jaksossa 21. elokuuta Camilla, Monica ja Dahlia purkavat hämmennystään Gunnarin ja Alissan avioliitosta. Kun tuore pari palaa takaisin häämatkaltaan, he kohtaavat matkalla tunteikkaan naisen, joka purkaa vihansa Alissaan.

Camilla on huolissaan isänsä tilasta ja pyytää Kallen hätiin. Lääkäri tajuaa, että jotain Gunnarin Alzheimer-taudin hoidossa on pahasti pielessä. Hänen lääkkeensä on vaihdettu. Toisaalla Aki naljailee tyttärelleen Alissalle hänen avioliitostaan.

Vihainen Camilla kohtaa Alissan isän ja tilittää hänelle tummakutrin tekosia. Camilla epäilee, että uusi vaimo olisi vaihtanut Gunnarin lääkkeet ja huijannut hänen isänsä naimisiin. Samaan aikaan merkittävä henkilö muistelee tehneensä jotain järkyttävää ennen Gunnarin avioitumista.

Talen ja Sannin välit ovat erittäin tulehtuneet Marjut-seksin takia. Tale purkaa ahdistustaan ystävälleen Jannelle, Sanni puolestaan tiedustelee pojaltaan Ilialta, miten isin käy.

– Kenetköhän me saataisiin puhumaan järkeä sinun isällesi, Sanni pohtii.

Kun Tale saapuu kotiin, Sanni haluaa keskustella ongelmistaan. Tale ei ole yhteistyöhaluinen ja säntää ulos asunnosta. Ovella he kohtaavat tutun henkilön.

 

Ulla ja Linda surevat yhdessä läheisensä kuolemaa pohtien samalla, missä Gunnar lymyilee. Naiset ovat aivan rikki menetyksistään ja kyyneleitä satelee.

Myöhemmin Linda hakeutuu töihin selvittämään autokorjaamolla sattuneen kuoleman yksityiskohtia, mutta ei saa osallistua tutkintaan läheisen suhteensa takia menehtyneeseen henkilöön.

Lopussa Linda saapuu haudalle suremaan menehtynyttä rakastaan.

– Minulla on kauhea ikävä sinua, Linda suree.

Katso videolta, kenen hautapaikalla Linda suree. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Salkkarit palaa ruutuun tänään 21.8.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme