Mainos
Mainos

Salkkareiden Irina Vartia hahmonsa valtavista seksihaluista: "Hienoa, että raskaudesta tuodaan esiin tämäkin puoli"

Irina Vartian mielestä on hienoa, että raskaana olevasta naisesta tuodaan esiin myös toisenlainen puoli. 

Näyttelijä Irina Vartia esittää Salatuissa elämissä Monica Mustavaaraa, joka sai viime keväänä tietää odottavansa vauvaa. Raskaus on saanut Monican hormonit hyrräämään ja hänellä onkin sarjassa melkoiset seksihalut. Monican himot ovat niin valtavat, että hän toisinaan on jopa hieman epätoivoinen hakiessaan miesseuraa. 

Vartia kertoo MTV:lle Specsaversin hyväntekeväisyyskampanjan avajaistilaisuudessa, että hänen mielestään on erittäin hienoa, että televisiossa tuodaan esille myös tällainen puoli raskaana olevasta naisesta. 

– Hienoa että näytetään millaisia haluja ja muuta se voi tuoda naiselle mukanaan. Varmasti se voi nimittäin laittaa monenlaista myllerrystä mieleen ja kehoon, eikä se ole aina vaan sellaista että jee, nyt ostetaan töppösiä ja nyt laitan vauvansänkyä ja olen tosi puhtoinen.

Näyttelijän mukaan himokasta hahmoa on ollut hauskaa näytellä, sillä koko kuvio on saanut jopa hieman farssin piirteitä. Vartia kertoo, että haki inspiraatiota seksinnälkäiseen katseeseen Twilight-elokuvista. 

– Kun Monica ehdottaa ensimmäistä kertaa seksiä Jirille, ajattelin mielessäni Twilight-elokuvien Jasper-vampyyria, joka koko ajan himoitsee verta ja hän on koko ajan aika tyhjäkatseisena. Ohjaajakin sanoi, että näytän ihan vamppyyrilta, niin se ajatukseni tuli sitten läpi siitä!

Vartia iloitsee kuvion komediallisista piirteistä ja kertoo, että Monicalla alkaa olla palapelin palat hukassa, kun hän ei enää itsekään pysy mukana siinä milloin hänellä on kenenkin kanssa treffit. 

Salkkarit joka arkipäivä MTV3-kanavalla klo 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme