Mainos
Mainos

Salkkareiden Mikko Parikka jälleen samassa työpaikassa vaimonsa kanssa: "Ei tunnu oudolta"

Salkkareista tutun Mikko Parikan lapset aloittivat päiväkodin, kun näyttelijä itse palaa takaisin saman sorvin ääreen vaimonsa Sara Parikan kanssa.

Salkkareista tutun Mikko Parikan, 28, töihin paluu on tänä vuonna erilainen kuin aikaisemmin. Vuodesta 2010 asti Jiri Viitamäkeä sarjassa tähdittänyt komistus palasi sarjan kuvauksiin yhdessä näyttelijä-vaimonsa Sara Parikan, 26, kanssa. 

Mikko Parikka ei koe, että yhteinen työpaikka olisi mitenkään outo asia heille. Hän on työskennellyt vaimonsa kanssa monesti aikaisemminkin.

– Ei tunnu oudolta, olemme tehneet tässä välissä muitakin työprojekteja yhdessä. Eiköhän me pärjätä, Parikka uskoo.

Sara parikka on tähdittänyt aikaisemminkin Salkkareissa Peppi-hahmoa. Hän poistui kuvauksista muutamaksi vuodeksi äitiyslomalle ja palasi takaisin, kun tyttäret Matilda ja Mimosaaloittivat yhdessä päiväkodin.

Perheen isä Mikko Parikka kertoo, että toinen tytöistä on ollut päiväkodissa aikaisemminkin, mutta nuoremmalle tämä on ensimmäinen syksy päiväkodissa. 

– Kun kävimme harjoittelemassa päiväkodissa, tajusimme heti, että se on hänen paikkansa, sillä hän on niin sosiaalinen, Parikka kertoo nuoremman tyttärensä ensimmäisestä päiväkotikäynnistä.

– Ehkä se on raskaampaa vanhemmalle, kun jättää ensimmäistä kertaa pienen päiväkotiin ja tihrustaa sen jälkeen itse autossa, näyttelijä myöntää.

Seitsemännen kerran Salkkareihin palaava Mikko Parikka tuntee olonsa kotoisaksi studiolla. Kesän jälkeen on mukava palata töihin. Parikka vertaa kuvausten starttaamista koulun alkamiseen.

– Taidan olla vähän sairas, koska olen aina tykännyt mennä kouluun syksyllä.

– Toisaalta nytkin minun piti mennä kouluun syksyllä, mutta laitoin sen vielä vuodeksi jäähylle, Helsingin yliopistossa teologiaa opiskeleva Parikka heittää.

Pullat uunissa, mitä seuraavaksi?

Parikan mukaan hänen roolihahmonsa Jirin syksyssä on luvassa mielenkiintoisia käänteitä.

Keväällä paljastui, että Monica (Irina Vartia) odottaa sarjassa lasta Jirille. Miehen suhde Alissaan (Johanna Puhakka) päättyi eroon ja vain aika näyttää, mitä tapahtuu seuraavaksi.

– Jirin syksy näyttää todella mielenkiintoiselta. Siellä on pulla uunissa ja nyt jännitetään, mitenhän sen kanssa käy ja onhan suhde lapsen äitiinkin (Monicaan) aika mielenkiintoinen.

– En ole aikaisemmin päässyt näyttelemään tuollaista. Salkkareissa tulee aina jotain uutta, viime vuonnakin pääsin näyttelemään sokeaa, Parikka hehkuttaa.

Aikaisemmin Parikka on näytellyt Salkkareissa muun muassa parvekkeelta putoamisen, halvaantumisen ja sokeutumisen. Hänen mielestään viimeisin näistä olisi näyttelijäuransa kannalta haastavin.

– Sokeaa näytteleminen oli kyllä vaikeaa. Kun näkökenttään tuli jotain, ei voinut reagoida, Parikka muistelee.

Näyttelijä kertoo käyttäneensä paljon aikaa siihen, että oppi näyttelemään sokeaa. Kaikki oli sen arvoista. Komistus sai paljon positiivista palautetta suorituksestaan.

– Jotenkin tämä sarja jaksaa aina vain palkita ammatillisesti, Parikka hehkuu.

Salatut elämät palaa MTV3-kanavalle tänään klo 19.30. Katso traileri syksyn jaksoista ylhäältä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme