Mainos
Mainos

Salkkareiden Monika Lindeman raskaudestaan: "Emme istuneet alas ja suunnitelleet tätä"

Salkkareiden Monika Lindemanille ja hänen aviomiehelleen esikoisen odottaminen tuli täysin yllätyksenä. 

Salatut elämät- ja Pihlajakadun tuhmat tädit -kaunotar Monika Lindeman, 31, paljasti kesäkuun lopulla Instagramissa odottavansa esikoistaan. Näyttelijän mukaan perheenlisäys tuli yllätyksenä.

– Ei raskaus missään vaiheessa varsinaisesti suunnitelmissa ole ollut, Lindeman sanoo.

– Asioita tapahtuu ja voi tapahtua aika hurjallakin aikataululla. Eli emme sillä tavalla istuneet alas ja suunnitelleet tätä asiaa, Lindeman täydentää.

Aikaisemmin Lindeman ihmetteli, miten perheenlisäys voi tulla yllätyksenä.

– Mietin aina, kun ihmiset sanoivat lehdissä, että perheenlisäys tuli yllätyksenä, että miten se voi muka tulla. Kyllähän ihminen tähän ikään mennessä tietää, miten niitä lapsia tehdään! Lindeman pohtii.

Vaikka perheenlisäys tuli yllätyksenä, Lindeman kertoo hänen ja aviomiehensä Darrenin ottaneen uutisen hyvillä mielin vastaan. Aviopari työskentelee freelancereina, joten tarkalle suunnittelulle ei aina ole aikaa.

– Jos olisimme suunnitelleet asiaa enemmän, sitä suunniteltaisiin varmaan vielä viiden vuoden päästäkin. Toisaalta on hyvä, että asioita vaan tapahtuu, Lindeman painottaa.

Kaunottaren mukaan perheenlisäykseen on aikaisemmin vaikuttanut oma työtilanne näyttelijänä. Hän kertoo, että naisten työllistyminen 30 ikävuoden jälkeen näyttelijänä on todella vaikeaa. Etenkin, jos lähtee mukaan isoon projektiin, kuten esimerkiksi perheen perustamiseen.

– Jos olisin mies ja näyttelisin Salkkareissa, minun ei tarvitsisi edes miettiä mitään muuta kuin jatkaa työntekoa, mutta se on naisena eri asia, Lindeman korostaa.

Kaunotar ei osaa tarkemmin sanoa, miten hänen roolihahmonsa suhteen Salkkareissa käy. Lindeman katsoo rauhassa, mihin suuntaan elämä perheenlisäyksen jälkeen vie.

Pienokaisen laskettu aika on loppusyksystä, joten näyttelijätär ehtii vielä työskennellä kuvausten parissa. Heinäkuussa starttaavat sekä Salkkareiden että Pihlajakadun tuhmat tädit 3 -netti-tv-sarjan kuvaukset.

Esikoisen syntymä ei Lindemania jännitä. Odotusaika on mennyt hyvin, eikä näyttelijätär ota stressiä siitä, miten elämä tulee perheenlisäyksen jälkeen muuttumaan.

– En ole jännittänyt, ehkä se tulee myöhemmin, kun täytyy ruveta miettimään synnytystä ja muuta, mutta ei ole ihan vielä tarvinnut. Vielä olisi tarkoitus mennä normaalisti töihin ja jäädä pois lähempänä.

– Emme ole tehneet tästä asiasta sellaista varsinaista hulapaloota tai olla tekemässä hirveätä elämänmullistusta. Tämä on ihan luonnollinen osa ihmisen elämää. Eli se, että meille muuttaa uusi ihminen, Lindeman päättää.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme