Mainos
Mainos

Salkkareiden Noora Autio saapuu pian Pihlajakadulle: "Nyt on hyvä aika paluulle"

Olga Temonen nähdään pian Salkkareiden Noora Aution roolissa kahdeksan vuoden jälkeen. 

Salattuihin elämiin tänä syksynä paluun tekevä Olga Temonen on innoissaan tutuista ympyröistä. Temosen hahmo Noora Autio palaa Pihlajakadulle poikansa Benjaminin perässä. 

MTV uutisoi paluusta jo viime keväänä, mutta pian paluu muuttuu todeksi. Noora Autio saapuu Pihlajakadulle kahden viikon päästä, 15.9. nähtävässä jaksossa. 

– On ollut ihanaa verestellä vanhoja muistoja. Oli mukava huomata, että samat tutut rutiinit muistuvat mieleen vielä kahdeksan vuoden jälkeenkin, Temonen kertoi MTV:lle viime keväänä. 

Ohjaaja Tuukka Temosen kanssa naimisissa oleva Olga Temonen jäi keväällä 2008 äitiyslomalle. Hän palasi sarjan kuvauksiin kahdeksi viikoksi tammikuussa 2009.

– Kun lähdin sarjasta äitiyslomalle, en tiennyt milloin palaan vai palaanko ollenkaan. Vuodet veivät elämääni eri suuntaan, mutta nyt oli hyvä aika paluulle. 

Hän kertoo erityisesti miehensä Tuukan ja lapsiensa Torstin, Hilman ja Helgan olevan tohkeissaan hänen paluustaan Salkkareihin. 

– Lasteni mielestä se on hirvittävän jännää. He eivät tiedä, että olen näytellyt Salkkareissa, joten he ovat ihan ihmeissään, että heidän äitinsä on mukana tv-sarjassa. 

​​​​​​​

Olga Temonen ja Tommi Taurula ovat vanhoja tuttuja. Nyt näyttelijät pääsevät jälleen tekemään yhteistyötä.

– Olen päässyt tutustumaan uusiin näyttelijöihin ja päässyt tekemään jälleen taas vanhojen tuttujen kanssa töitä. Erityisesti olen ihastunut Benjaminin näyttelijään Aaron Bojangiin. Hän on todella herttainen nuori mies, Temonen sanoo. 

Olga Temonen haluaa näyttää lapsilleen sarjaa, vaikka siinä käsitellään välillä rankkojakin aiheita. Erityisen innoissaan Noora Aution paluusta on Olgan mies ohjaaja, muusikko Tuukka Temonen. 

– Kaikista eniten tätä odottaa mieheni Tuukka. Hänen mielestään on hienoa, että olen ollut mukana Salkkareissa. Hän on jo pitkään toivonut Nooran paluuta. Viime viikolla hän kävi hakemassa minut töistä, ja hän oli ihan fiiliksissä päästessään tutustumaan studioon, Olga naurahtaa. 

– Katsomme perheen kesken muutenkin paljon yhdessä sarjoja ja ohjelmia. Tärkeää on vain keskustella aiheista yhdessä, Temonen sanoo. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme