Mainos
Mainos

Salkkareiden Nora Rinne paljastaa Camillan syksystä: "Paljon hyviä vääntöjä luvassa"

Mustavaarojen perheessä kuohuu tänä syksynä Salatuissa elämissä.

Salatut elämät -näyttelijä Nora Rinne odottaa uudelta kaudelta paljon uusia käänteitä. Rinne näyttelee sarjassa tunnettua naispahista Camilla Mustavaaraa. Camillallekin on luvassa tänä syksynä yhtä ja toista yllättävää.

– Tosi paljon hyviä vääntöjä on kyllä hänellä tiedossa, aika paljon oman perheen suhteen. Mutta myös hänen yksityiselämässään tulee tapahtumaan uutta.

Mustavaarojen perheessä yllätyttiin viime kauden lopussa, kun Gunnar Mustavaara asteli vihille Alissa Nikkisen kanssa. Perheen naisilla ja erityisesti Camillalla on asiassa hyvin paljon sulateltavaa.

Salkkareiden nettisarjan Pihlajakadun tuhmat tädit eli Tuhmikset 3 -kuvaukset on saatu purkkiin elokuussa. Rinne kertoo, että Tuhmiksissa Camillasta nähdään melko erilainen puoli kuin mihin runkosarjassa ollaan usein totuttu.

– Camilla on tavallaan yksinäinen susi, eikä hänellä ole hirveästi naispuolisia ystäviä. Tuhmiksissa on ollut vähän irroittelevampi ote, jolloin tästäkin hahmosta on voinut ottaa joitakin uusiakin puolia esiin.

Kurkkaa tulevaan Salkkarit-viikkoon alla olevalta videolta! 

​​​​​​​

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme