Mainos
Mainos

Salkkareiden pahista näyttelevä Sami Uotila löysi rakkauden – paljasti suhteen Facebookissa

Salkkareista tuttu Sami Uotila on löytänyt uuden rakkaan. Aki Nikkistä näyttelevä Uotila paljasti asian Facebookissa.

Salkkarit-pahista Aki Nikkistä näyttelevä Sami Uotila löytänyt uuden rakkaan. Uotila vahvistaa tuoreen suhteen, muttei halua kommentoida yksityisasioitaan julkisuudessa enempää.

– Enhän minä voi kieltää sitä, jos se on Facebook-sivullani! hyväntuulinen Uotila naurahtaa.

Salattujen Elämien ollessa tauolla Uotila on viettänyt kesäänsä tehden Mikkelin kesäteatterissa Metsolat-näytelmää. Näyttelijä on saanut tulkita näytelmässä uutta pahishahmoa, Kari Kaukovaaraa.

Uotila kertoo pahiksen roolin esittämisen sujuvan jo melko vahvalla rutiinilla. Hänen mukaansa pahiksen roolit ovat näyttelijälle erityisen mielenkiintoisia.

– Rooleissa joutuu monesti pureutumaan usein ihmistä liikuttaviin motiiveihin, jotka eivät aina välttämättä ole hirveän kivoja tai ylväitä. Ne ovat kuitenkin sellaisia, mitä meissä kaikissa on. Näyttelijälle on todella mielenkiintoista ja hyödyllistä päästä perustelemaan hahmon syitä tehdä asioita tavalla tai toisella.  

Uotila kehuu Mikkeliä kesäkaupunkina ja harmittelee surkeita kesäsäitä. Lomaa hän ei ole ehtinyt kesän aikana viettää ja kertoo seuraavien vapaiden koittavan vasta joulukuussa. Näyttelijä kertoo kaipaavansa jo Salattujen elämien maailmaan.

– Kyllähän tässä kovasti jo odottaa, että pääsee taas hyppäämään Nikkisen saappaisiin.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti. 

Salatut elämät palaa MTV3-kanavalle 21.8 klo 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme