Mainos
Mainos

Salkkareiden Pete Latulla ja Esko Koverolla hyvät välit tosielämässäkin – tukevat toisiaan haastavissa tilanteissa

Salkkarit-tähti Pete Latun mukaan hän ja hän ja Esko Kovero ovat läheisiä sarjan ulkopuolellakin. 

Salatuissa elämissä Ismo Laitelan poikaa Kallea jo vuosia näytellyt Pete Lattu, 38, paljastaa, että hänellä ja Esko Koverolla, 59, on läheiset välit sarjan ulkopuolellakin. Lattu soittaa Koverolle, kun kaipaa apua kiperissä tilanteissa.

– Soittelen usein Eskolle, jos minulla on jotain juoneen, elämääni tai sähköautoihin liittyviä jännittäviä kysymyksiä tai selvitettävää, Lattu avautuu.

Näyttelijän mukaan kollegat tapaavat joskus vapaa-ajallakin, mutta usein kahvittelua rajoittaa pitkä välimatka kotikuntien välillä. Kovero asuu Tampereella ja Lattu Porvoossa.

– Joskus kesäisin Esko on käynyt muun muassa Puumalassa meidän mökillämme tervehtimässä meitä!

– Ja toisaalta näemme töiden puolesta erittäin paljon, näyttelijä jatkaa.

Koverolla starttaa tänä syksynä 19 vuosi Salatuissa elämissä. Lattu puolestaan on näytellyt suositussa sarjassa vuodesta 1999 vuoteen 2001 ja pitänyt sen jälkeen 11 vuoden tauon. Takaisin hän palasi noin kuusi vuotta sitten. Yhteenlaskettuna parivaljakolle mahtuu yhteisiä Salkkarit-vuosia kahdeksan.

Nykyään ylilääkäriä sarjassa näyttelevän Latun mukaan on hauska palata takaisin töihin.

– Voisi sanoa, että siitä on tullut rutiini, että palaan takaisin tänne, näyttelijä hehkuu.

Salatut elämät palaa MTV3-kanavalle 21.8 klo 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme