Mainos
Mainos

Salkkareiden rosvokaksikko päätyy varastamaan rikkailta – joutuvat poliisiratsiaan

Salattujen elämien tiistai-illan jaksossa rosvokaksikko ryhtyy uusiin varkauksiin. He luulevat selvinneensä, kunnes näkevät poliisit.

Sergei on tehnyt uuden autovarkauskeikan ja pulittaa sovitusti Alissalle siitä oman siivun Alissan kiristyksen takia. Alissa pettyy summan pienuuteen ja haluaa saada lisää rahaa.

Alissa keksiikin, että hän ja Sergei voisivat alkaa ryöstää rikkaiden ihmisten koteja, anastaa niistä arvotavaroita ja myydä eteenpäin pitääkseen rahat itse. Sergei suostuu ehdotukseen Alissan luvattua, että sivubisnes ei tuota ongelmia Sergein autovarkauspomon kanssa, Sergein aikoessa jatkaa työskentelyä myös tälle.

Alissa järjestää itsensä erään varakkaan tuttunsa seuraan ja vohkii tämän kotiavaimet. Avaimien turvin Alissa ja Sergei murtautuvat tutun asuntoon, anastavat tämän arvotavarat ja lähtevät myymään niitä Sergein varastamalla autolla.

Suunnitelma etenee hyvin, ja Sergei ja Alissa ovat jo hehkuttaa onnistumista, kun he kohtaavat autoja ratsaavan poliisiseurueen.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme