Mainos
Mainos

Salkkareiden Sergei palaa rikosten pariin – tuttu naishenkilö saa miehen kiinni

Salattujen elämien maanantai-illan jaksossa nähdään kuinka elämänmuutosta toivova Sergei palaakin rikoksen polulle. Jaksossa hän törmää yllättävässä tilanteessa vanhaan tuttuun. 

Sergei on tullut majataloon tuuraamaan kipeää tarjoilijaa. Vuoro ei kuitenkaan suju ongelmitta, sillä Aki tulee nöyryyttämään Sergeitä. Sergei valittelee työn ikävyyttä myöhemmin Sebastianille, joka ihmettelee veljen viimeaikaista käytöstä.

Sergei myöntää, että tahtoisi tehdä pienen elämänmuutoksen, jota tukeakseen Sebastian tarjoaa tälle vakituista työtä majatalosta. Sergei harkitsee työn vastaanottamista varsinkin, kun Linda-eroa sureva Kari ei halua enää jatkaa heidän autorikoksiaan.

Hän kuitenkin päätyy palaamaan jälleen vanhoihin tapoihinsa ja varastaa auton. Sergei ei huomaa, että hänen varastamansa auton takapenkillä nukkuu tuttu naishenkilö.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme