Mainos
Mainos

Salkkareiden Tiia Elg perustelee Tuhmisten suosiota: "Katsojat pystyvät samaistumaan naisnelikkoon"

Pihlajakadun tuhmat tädit 2 on kerännyt jo yli miljoona katselukertaa. Kakkoskaudella nelikko päätyy pyörittämään erotiikkabaaria. 

Pihlajakadun tuhmat tädit -kakkoskaudella tuttu nelikko on palaamassa Lindan polttarien jälkeiseltä brunssiltaan, kun Eva törmää vanhaan tuttuunsa. Mutkien kautta nelikko päätyy pyörittämään erotiikkabaaria.

Uudella kaudella nähdään ensimmäiseltä kaudelta tutut näyttelijät Monika Lindeman, Irina Vartia, Nora Rinne sekä Tiia Elg

– Jos verrataan kakkoskautta ensimmäiseen, on tässä enemmän action-kohtauksia. Sarja alkaa siitä, mihin viime kaudella jäätiin, Lindeman sanoo. 

Minisarja kuvattiin keväällä pääsiäisen tienoilla. Nelikko vietti kuvauspäivinä tiiviisti aikaa yhdessä. 

– Oli ihanaa päästä herkuttelmaan täysin erilaisilla juonenkäänteillä ja kohtauksilla kuin yleensä. Olin myös odottanut yhteistyötämme, sillä meillä ei ole runkosarjassa niin vähän yhteisiä kohtauksia. Kuvauspäivämme olivatkin täynnä räväkkyyttä ja komiikkaa, Nora Rinne sanoo. 

Nettisarjassa nelikko näyttäytyy ihan uudenlaisessa valossa, ja jokaisesta hahmosta tulee esille uudenlaisia piirteitä. 

– Esimerkiksi Eva on paljon sosiaalisempi ja räväkämpi Tuhmiksissa kuin itse runkosarjassa. Hän on hyvällä tavalla "blondi", Tiia Elg kuvailee roolihahmoaan. 

Pihlajakadun tuhmat tädit -ensimmäinen kausi oli menestys. Nettisarja sai ainoastaan parissa viikossa 200 000 katsojaa (eri selainta) ja kokonaisuudessaan se keräsi jopa miljoona käynnistystä MTV Katsomossa.

Toinen kausi on kerännyt pelkästään reilussa viikossa miljoona käynnistystä. Sarjan suosio onkin yllättänyt näyttelijät täysin.

– Sarjaa tehdessä tuli sellainen olo, että tästä tulee tosi hyvä. Meillä oli niin hauskaa yhdessä ja se näkyy varmasti myös lopputuloksessa, Elg sanoo. 

– Kaikki neljä naista on hyvin erilaisia persoonia, ja sen vuoksi he toimivat niin hyvin yhteen. Se on varmasti myös yksi syy sarjan suosioon. Katsojat pystyvät samaistumaan Tuhmisten naisnelikkoon. Sen vuoksi varmasti eräs toinenkin naisnelikko on ollut niin pidetty, Elg naurahtaa ja viittaa supesuosittuun Sinkkuelämää -sarjaan. 

Naiset eivät kuitenkaan aio ottaa paineita ensimmäisen tai toisenkaan kauden suosiosta. 

– Näyttelijänä kokonaisuuteen ei oikein voi vaikuttaa. Täytyy vain tehdä itse parhaansa, Rinne muistuttaa.

Sarjan kolmas kausi julkaistaan loppuvuonna 2017.

MTV Katsomossa voit katsoa Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarjan molemmat kaudet!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme