Mainos
Mainos

Salkkareiden verinen päätösjakso järkyttää faneja: "Eihän Kari Taalasmaa voi kuolla!"

Salattujen elämien päätösjakso päättyi traagiseen kohtaukseen. Fanit järkyttyivät erityisesti erään hahmon kohtalosta.

Salattujen elämien 18-vuotisjuhlakausi päättyi tiistaina nähdyssä päätösjaksossa verisesti. Linda löysi Karin omistamalta autokorjaamolta verilammikossa makaavan ruumiin, joka oli liiskaantunut auton alle. 

Kohtauksessa ei näytetty, kuka auton alle oli litistynyt, mutta Lindan reaktio jätti katsojat siihen uskoon, että kyseessä on Kari. 

Faneissa kohtaus aiheutti vahvan tunnereaktion. Moni on varma siitä, että kyseessä on nimenomaan Kari Taalasmaan ruumis. Aiheesta käytiin heti jakson jälkeen kiivasta keskustelua muun muassa Salattujen elämien virallisella Facebook-sivulla ja Twitterissä

– Kari olisi kyllä liian ilmeinen uhri, mutta toisaalta... Se Sepon puhelu, ja toisekseen Nooran paluuta Salkkareihin myös mainostettiin. Olisi aika loogista, että Noora tulisi sitten hakemaan poikaansa takaisin Afrikkaan tai sitten poika jää Helsinkiin, kun iskä on kuollut, eräs fani analysoi.

– Uskon, että toi ruumis autokorjaamolla on Antonin eikä Karin, Twitterissä kirjoitetaan.

– Selkeä juttu, että Karille tapahtuu jotain tosi kamalaa. Tosin Salkkarit tuntien voi olla, että ruumis ei ole Karin vaan jonkun muun, toinen uumoilee. 

– Siis eihän Kari Taalasmaa voi kuolla! Salkkareiden virallisella Facebook-sivulla kirjoitetaan.

Mitä mieltä sinä olet? Osallistu keskusteluun Salattujen elämien virallisella Facebook-sivulla ja Twitterissä!

Salattujen elämien päätösjakso nähtiin 13.6. MTV3-kanavalla. Katso jakso jälkikäteen MTV Katsomosta!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme