Mainos
Mainos

Salkkareihin palannut Sara Parikka paljastaa blogissaan: ”Olen jännittäjätyyppiä”

Salkkarit-tähti Sara Parikka kirjoittaa blogitekstissään avoimesti käyttäytymisestään sosiaalisissa tilanteissa. Samassa näyttelijä paljastaa olevansa jännittäjätyyppiä.

Salkkareihin tänä syksynä palaava Sara Parikka kertoo avoimesti blogitekstissään Anna.fi:ssä, miten hän toimii sosiaalisissa tilanteissa.

– Olen jännittäjätyyppiä ja haluan kohdella kaikkia kivasti, Parikka kertoo.

Salkkarit-tähti kirjoittaa tuntemuksistaan, joita hän välillä kokee uusia ihmisiä tavatessaan. Hän haluaa ottaa kaikki ihmiset samalla tavalla vastaan, mutta joskus näyttelijä pelkää, että ihmisillä on hänestä ennakkokäsityksiä.

– Jos sanon jotain, ymmärretäänkö minut oikein ja mitähän tuo ajattelee minusta, puhuuko ihmiset nyt tuolla minusta, Parikka kirjoittaa.

– Tällaisessa mielenviidakossa tekee usein itsestään paljon tärkeämmän kuin onkaan. Olen todennut, että ehei, yhtään kukaan ei puhu minusta, Parikka päättää. 

Kaunotar palasi hetki sitten pitkältä äitiyslomaltaan takaisin Salkkareiden kuvauksiin ja mieleen muistuivat päivittäiset sosiaaliset tilanteet, joissa tapaa sekä uusia että vanhoja kasvoja.

Näyttelijätär kertoo avoimesti viettäneensä viime vuosina suurimman osan ajastaan kotona lasten kanssa, eikä ole osallistunut juurikaan minkäänlaisiin tapahtumiin. 

– Suurin syy tähän on ollut lapset ja se, että olen halunnut käyttää vapaa-aikamme ystävien parissa. Mikään blogitilaisuus kun ei ole millään tavalla ”pakollinen”.

Tekstinsä lopussa kaunotar kyselee lukijoiltaan, minkälaisia he ovat sosiaalisissa tilanteissa. 

– Minä ehkä kuvailisin itseäni hymyileväksi, suht hiljaiseksi, mutta tarvittaessa todella puheliaaksi. Sillisalaatti siis! Parikka kertoo itsestään.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme