Mainos
Mainos

Salkkareista traagisesti poistuneelle näyttelijälle satelee palautetta: "Minun piti laittaa some kiinni"

Salatuista elämistä yllätyksellisesti poistuneelle Janne Saariselle satelee palautetta hänen hahmonsa Antonin traagisesta kohtalosta.

Salatut elämät alkoi eilen maanantaina vauhdikkaasti. Kauden avausjaksossa selvisi, että Kari Taalasmaan autokorjaamolta löytynyt ruumis olikin Antonin.

Keväällä katsojat jäivät pohtimaan, onko kysessä Karin vai Antonin ruumis. Hahmoa näytellyt Janne Saarinen kertoo, että eilen illalla nähty käänne on puhuttanut faneja sankoin joukoin. 

– Minun piti laittaa somet kiinni, koska minulle tuli jo ensimmäisen tunnin aikana noin sata viestiä. Onneksi palaute on ollut suurimmaksi osaksi positiivista ottaen huomioon sen, että Anton on hahmona ärsyttänyt monia katsojia ihan alusta asti. Totta kai osa faneista on ollut huojentuneita siitä, että kuollut hahmo ei ollutkaan Kari Taalasmaa, Saarinen kertoo. 

Hän tuli sarjaan noin kaksi vuotta sitten elokuussa. Hänen roolihahmonsa Anton paljastui poliisi Linda Eerikäisen veljeksi. Anton kärsi huumeongelmasta ja lopuksi hän joutui lopuksi mukaan Aaronin sairaisiin juonitteluihin.

– Minulla oli tiedossa jo alusta alkaen, että en voi kovin pitkäksi aikaa jäädä sarjaan. Salkkareihin olisi ollut helppo jäädä. Työyhteisö on huikea ja työ on mielekästä, mutta nyt kaipaan jotakin erilaista. Päätös lähtemisestä oli vaikea, mutta minun oli pakko ottaa se riski, Saarinen sanoo.

Näyttelijän töitä nuori mies ei aio jättää tulevaisuudessakaan. Hän on valmis heittäytymään julkisuuteen myös omana itsenään. 

– Minulla on paljon suunnitelmia. Toivotaan, että saan pian mustaa valkoiselle. Voisin tehdä tulevaisuudessa juontajan ja näyttelijän töitä, Saarinen sanoo. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme