Mainos
Mainos

Salkkarit-Akin treffit saavat lohduttoman käänteen – törmää vaikeuksissa olevaan henkilöön

Salattujen elämien perjantai-illan jaksossa Akilla on vaikeuksia päättää treffikumppaniensa välillä. Alissa-tytär kannustaa isäänsä valinnassa.

Salatuissa elämissä nähdään, miten Aki on päättänyt olla rehellinen ja tunnustaa Camillalle, ettei ole Pepin paluun vuoksi varma hänen ja Camillan suhteesta.

Pettymystä peittelevä Camilla tekee selväksi Akille, ettei mitään suhdetta ole koskaan ollutkaan. Aki tajuaa loukanneensa Camillaa.

Naisongelmiaan murehtiva Aki törmää Alissaan, joka kannustaa isäänsä kohti Peppiä. Alissan lähdettyä Aki jää muistelemaan hänen ja Pepin suhdetta ja pyytää naista kanssaan treffeille.

Töissä Peppi avautuu Pietarille huolistaan ex-seurustelukumppaninsa suhteen, sillä ei ole varma näkeekö mitään tulevaisuutta tämän kanssa.

Aki tulee hakemaan työvuoronsa lopettanutta Peppiä sairaalasta, kun hän törmää yllättävään vaikeassa tilanteessa olevaan henkilöön.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme