Mainos
Mainos

Salkkarit-kaunotar kertoo opiskelupaikan vaihdoksestaan: "Haluan päästä vaikuttamaan asioihin"

Salkkareiden Sannia näyttelevä Kerttu Rissanen on kiinnostunut ympäristöasioista ja haluaisi päästä vaikuttamaan asioihin ammatikseen.

Näyttelijä Kerttu Rissanen nähdään jälleen Sanni Taalasmaanatänä syksynä Salatuissa elämissä. Syksyllä hän aloittaa myös uudet opinnot valtiotieteellisessä tiedekunnassa, pääaineenaan sosiaalitieteet. Aikaisemmin Rissanen opiskeli ympäristötieteitä.

Rissasen mielestä ympäristötieteiden opiskeleminen oli mielenkiintoista, mutta hän päätyi kuitenkin vaihtamaan alaa. Uudet opinnot mahdollistavat hänen mukaansa paremmat mahdollisuudet vaikuttaa asioihin.

– Ympäristötieteet on tärkeä ala ja haluan vastaisuudessa käydä myös sen puolen kursseja. Mutta luulen, että jos haluaisi työskennellä esimerkiksi ympäristöpolitiikan kanssa, niin tämä on ehkä kuitenkin vielä parempi keino vaikuttaa oikeasti asioihin.

Nuori näyttelijä kertoo, että hänen unelmansa olisi tehdä kansainvälistä työtä. Päätöksenteko Suomessa tai ulkomailla olisi hänen mielestään erityisen mielenkiintoista.

– Jos opiskelisin yhteiskuntapolitiikkaa tuolla, niin juuri ympäristötiede tukisi aika paljon jos haluaisin keskittyä esimerkiksi nimenomaan ympäristöasioiden hoitoon.

Rissanen on innoissaan myös tulevasta Salkkareiden kaudesta. Kesänsä pitkälti ulkomailla viettänyt näyttelijä iloitsee työkavereidensa näkemisestä pitkän loman jälkeen. Lomalla saadusta rusketuksesta Rissanen on saanut kuulla kommenttia muilta näyttelijöitä.

– Kyllähän minulle naureskeltiin tässä, että olen vähän eri värinen kuin silloin kun lähdin. On tainnut aika paljon väriä tullut auringosta!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme