Mainos
Mainos

Salkkarit kaunotar onnellinen hahmonsa puolesta: "Kuka nyt ei rakkautta kaipaisi"

Salkkareiden ihmissuhdekoukeroissa mylvinyt Eva on vihdoin löytänyt rakkauden elämäänsä. Evaa näyttelevä Tiia Elg on onnellinen hahmonsa puolesta. 

Salkkarit-Evan elämässä tapahtui keväällä 2017 merkittävä käänne. Hän tapasi kivan miehen, Pietarin, jonka kanssa elämä sarjassa jatkuu pariskuntana.

– Eevalla on uusi poikaystävä, mikä on hyvä asia, sillä rakkaus on aina tervetullutta Eevan elämään, Tiia Elg kommentoi hahmonsa ihmissuhteita.

Elg kertoo, että onnellisen Eva-hahmon elämä on ihastumisen jälkeen pyörinyt pääosin kyseisen miehen ympärillä, mutta se ei haittaa. 

– Kuka nyt ei rakkautta kaipaisi, Elg sanoo.

Salkkarit-Eevan elämä ei ole aina ollut vain ruusuilla tanssimista. Elgin mukaan Eeva-hahmon näytteleminen muistuttaa välillä siitä, miten hyvin kaikki on hänen omassa elämässään.

Elg myöntää, että on mukava palata takaisin omaan elämään Eva-hahmona esiintymisen jälkeen.

– Evan kautta opin arvostamaan omaa helpompaa elämääni.

Salkkarit-Eevan miesystävä Pietari (Miika Wallin) esiintyi sarjassa ensimmäistä kertaa marras-joulukuun vaihteessa 2016. 

Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarja on katsottavissa MTV Katsomossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme