Mainos
Mainos

Salkkarit-kaunotar päätösjakson yllätyskäänteestä: "Jopa Alissalta hurja veto!"

Salattujen elämien Alissaa näyttelevä Johanna Puhakka kertoo, millaista oli kuvata kevätkauden dramaattista päätösjaksoa. 

Salattujen elämien päätösjaksossa 13.6. nähdään dramaattinen käänne, kun Alissa huijaa Alzheimeria sairastavan Gunnarin kanssaan naimisiin. 

Alissaa näyttelevän Johanna Puhakan mukaan käännettä oli jännittävää näytellä. Puhakka kertoo olleensa yllättynyt hahmonsa päätöksestä, kun hän luki siitä ensimmäisen kerran käsikirjoituksesta. 

– Olin aluksi todella järkyttynyt ihan jo sen vuoksi, että Alissalla ja Gunnarilla on lähemmäs 50 vuotta ikäeroa. Ajattelin, että se on jopa Alissalta hurja veto! Johanna Puhakka sanoo. 

Jaksossa Puhakan päällä nähdään upea valkoinen hääpuku. Nuori nainen ei ole vielä itse päässyt olemaan morsiamena oikeassa elämässään.

– Kohtausta oli siinä mielessä ihana tehdä, että pääsin kokeilemaan hääpukua. Alissan päällä nähtävä hääpuku oli todella klassinen. Jos itse menen joskus naimisiin, valitsisin kuitenkin täysin erilaisen hääpuvun. Puku oli makuuni jopa liian klassinen. Oli kuitenkin upeaa olla päivä prinsessana, Puhakka sanoo.  

– Minulle jäi erityisesti mieleen kohtauksen tunnelma. Sitä oli hieno tehdä. Alissan rooli on siinä mielessä mieleinen, että hänelle tapahtuu jatkuvasti kaikenlaista erikoista, Puhakka sanoo. 

Salkkareiden kesätauolla Puhakka aikoo matkustella ja käydä festareilla. 

– Menemme ystävieni kanssa viikoksi Maltalle. Sen lisäksi aion mökkeillä ja käydä festareilla. Kevät oli todella rankka töiden ja opiskelun puolesta. Sen vuoksi on ihanaa vain olla ja rentoutua välillä, Puhakka sanoo.

Salattujen elämien kevätkauden päätösjakso nähtiin 13.6. MTV3-kanavalla. Voit katsoa jakson jälkikäteen MTV Katsomosta

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme