Mainos
Mainos

Salkkarit-nuoret tutustuivat Ronn Mossiin: "Kiinnostui sarjastamme"

Eliasta ja Talea Salkkareissa näyttelevät Petteri Paavola ja Emil Hallberg tapasivat eilisessä HJK–Honka-ottelussa Kauniit ja rohkeat -sarjan legendaarisen näyttelijän Ronn Mossin. Mukana tapaamisessa olivat myös Ronny Roslöf ja Timo Jurkka.

Salatut elämät -näyttelijät Petteri Paavola ja Emil Hallberg tapasivat Kauniissa ja rohkeissa Ridge Forresteria näytelleen Ronn Mossin, joka vierailee parhaillaan Suomessa.

– Vaihdoimme kuulumisia, ja Ronn Moss kyseli, kuinka kauan olemme olleet Salatuissa elämissä. Hän pohti, että se on varmasti aikaa vievää työtä. Hänhän on periaatteessa itse tehnyt samantapaista sarjaa. Oli hienoa, että hän oli aidosti kiinnostunut siitä, mitä me sanoimme, Petteri kertoo tapaamisesta.

– Matsissa oli hyvä meininki. Vaikutti siltä, ettei hän ehkä kaikkea ymmärtänyt. En tiedä, oliko hän nähnyt ennen socceria, mutta hän vaikutti viihtyvän, hän jatkaa.

Petteri kertoo, että tapaaminen oli ennalta sovittu. Hän pääsikin poseeraamaan kollegansa Ronny Roslöfin kanssa myös yhteiskuvassa Mossin kanssa.

– Sen tarkemmin en voi paljastaa, mutta tapaaminen oli tiedossa, ja oli todella hienoa, että se järjestyi. Tarkempi syy tapaamiselle selviää vähän myöhemmin.

Emil Hallberg kuvailee Ronn Mossin olleen jalat maassa -tyyppiä. Emil kertoo näyttelijän saapuneen paikalle vähän ennen puoliaikaa.

– Hän ja hänen vaimonsa olivat hyvin avoimia ja puhuivat paljon. Huomasi, että he todella osasivat small talkin. Hän oli hyvin mukava heppu.

– Menimme hänen ja Timo Jurkan kanssa pelin lopuksi jakamaan palkinnot. Olihan se hauska kokemus, olen ihan pienenä joskus nähnyt Kauniita ja rohkeita, kun äiti on sattunut katsomaan sarjaa. Muistan kohtauksen, missä Ronn Moss sanoo "Brooke, I love you".

(MTV3 - TUULI LINDGREN)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme