Mainos
Mainos

Salkkarit-pari suunnittelee yhteenmuuttoa – koomarakas näyttää elonmerkkejä

Salattujen elämien maanantai-illan jaksossa Pietari ja Eva suunnittelevat yhteenmuuttoa, kun Pietarin koomarakas näyttää elonmerkkejä.

Eva häkeltyy, kun Pietari kertoo haluavansa muuttaa Evan ja Nellan luo. Eva ei halua loukata Pietaria, joten tulee suostuneeksi yhteen muuttoon.

Pietari ilahtuu, mutta Eva katuu suostumistaan. Eva tajuaa, että hänen täytyy kertoa Pietarille, että ei halua muuttaa vielä yhteen. Eva ei saa tunnustukselle tilaisuutta, sillä Pietari on hemmotellut Evaa ja siivonnut tämän kodin sekä kokannut.

Evan on pakko myöntyä muuttoideaan, ja asiasta kerrotaan myös Nellalle. Evan yllätykseksi Nella ei vastusta Pietarin muuttoa. Nellan ansiosta Eva tajuaa, että Pietari on hyvä ja luotettava mies, jonka kanssa Evalla on hyvä olla. Eva tajuaakin, että yhteen muutto on hyvä juttu.

Toisaalla Pietari palaa salaa koomarakkaansa luo. Pietari kertoo muuttaneensa uuden tyttöystävänsä kanssa yhteen eikä sen vuoksi voi enää käydä koomarakkaansa luona säännöllisesti. Pietarin mentyä koomarakas näyttää elonmerkkejä.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme