Mainos
Mainos

Salkkarit-tähti Aaron Bojang tunnustaa olevansa sarjan suuri fani: ”En katso mitään muuta sarjaa niin paljon”

Benjaminia suosikkisarjassa näyttelevä Aaron Bojang tunnustautuu oikeaksi Salatut elämät -faniksi.

Salkkareiden uusi nettisarja Kämppä tyhjänä eli #käty julkaistaan Katsomossa 24.5. Yksi sarjaa tähdittävistä nuorista näyttelijöistä on Aaron Bojang, joka on tullut tutuksi Kari Taalasmaan adoptiolapsen, Benjaminin roolista. Aaron kertoo avoimesti olevansa itse suuri Salkkarit-fani.

– Katson Salkkareita – ja katson niitä oikeasti aika paljon. Olen ihan oikea salkkarifani, Aaron tunnustaa.

– En katso mitään muuta sarjaa niin paljon kuin Salkkareita, hän jatkaa.

Supersuosittu sarja ei ole menettänyt hohtoaan näyttelijän silmissä, vaikka hän itse tähdittää nykyään ohjelmaa. Näkökulma sarjan katsomiseen on hänen kohdallaan hieman muuttunut, mutta into sarjan käänteiden seuraamiseen ei ole laantunut.

– Salkkarit kolahti jotenkin tosi paljon. Niihin jää koukkuun. Varsinkin kun tietää itse, että mitä siellä on tapahtumassa se on vähän erilainen elämys minulle, Aaron toteaa.

Näyttelijä uskoo, että mikäli hänen näyttelemänsä hahmo olisi oikea ihminen, viihtyisi hän tämän seurassa.

– Jos Benkku olisi oikea ihminen, eikä kuvitteellinen hahmo, niin kyllä mä lähtisin sen mukaan tekemään juttuja, Aaron nauraa.

Uudessa nettisarjassa myös katsojat pääsevät tutustumaan Benjaminin sielunelämään entistä paremmin. Roolihahmon näyttelijä ei malta odottaa sitä, että hahmosta paljastetaan uusia puolia.

– Kädyssä selviää, millainen hahmo Benkku on, kun sen hulluus pääsee liikkeelle, Aaron vinkkaa salaperäisesti.

Kämppä tyhjänä #käty kertoo Pihlajakadun nuorison ikimuistoisista kotibileistä. Jiri ja Eva ovat viikon työmatkalla ja kämpät jäävät nuorison käyttöön. On aika järjestää ikimuistoiset bileet, pitää hauskaa ja tutustua sen varjolla vastakkaisen sukupuolen edustajiin ja päihteiden ihmeelliseen maailmaan. Ystävyys on koetuksella, kun kisaillaan samoista ihastuksista ja sekoillaan tunteiden carting-radalla.

Kätyn pääosassa nähdään Pihlajakadun tutut nuoret eli Viola (Vivi Wahlström), Benjamin (Aaron Bojang), Nella (Sonja Kasurinen) ja Severi (Roope Puhakka), mutta mukaan mahtuu muutama koulukaveri ja yksi Jonnekin.

Kämppä tyhjänä -nettisarjan ensimmäisen kauden kaikki jaksot Katsomossa 24.5. klo 00.00 alkaen.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme