Mainos
Mainos

Salkkarit-tähti Hemmo Karja painaa pitkää päivää: "Olen päättänyt, että opiskelen täysillä"

Salkkareista tuttu Hemmo Karja ei ota stressiä työn ja koulun yhdistämisestä. Vaikka vapaa-aikaa ei ole, hän jaksaa painaa eteen päin. 

Salatut elämät -sarjassa Janne Haukkalaa tähdittävä Hemmo Karja opiskelee kauppakorkeakoulussa ensimmäistä vuotta ja näyttelee Salkkareissa samanaikaisesti. 

Työn ja opiskelun yhdistäminen on Karjan mukaan sujunut hyvin, vaikka vapaa-aikaa hänellä ei juurikaan ole. 

– Koulussa on ollut yllättävän hauskaa ja olen tykännyt opiskelusta, Karja perustelee.

Vuoden aikana menetetyn vapaa-ajan Karja aikoo ottaa takaisin kesän aikana. Hän lomailee juhannuksen mökillä ystäviensä kanssa ja matkustaa kesän lopussa Kööpenhaminaan vanhempiensa kanssa.  

– Minun on valittava joko vapaa-aika tai opiskelu ja olen päättänyt, että opiskelen täysillä. Kesällä ehdin sitten lomailemaan muutaman kuukauden.

Myös motivaatio työn tekemiseen opiskelun ohella on suuri. Karja näyttelee Salkkareissa hauskaa, hieman huolimatonta Janne-hahmoa, joka pyrkii auttamaan ystäviään aina tarpeen tullen - välillä tavoitteissaan onnistumatta.  

Karja pitää näyttelemäänsä Janne-hahmoa hauskana, eikä työn lopettaminen opiskelun ohella ole suunnitelmissa.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa. Sarja jää kesätauolle 13.6.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme