Mainos
Mainos

Sara Parikka avautuu vauvakuumeesta: "Haaveilen, että perheemme kasvaa vielä"

Kahden lapsen äiti, näyttelijä Sara Parikka kertoo blogissaan haaveilensa silloin tällöin perheenlisäyksestä, vaikka kolmas lapsi ei ollut alkujaan suunnitelmissa. 

Sara Parikka kertoo blogissaan, että hän haaveilee silloin tällöin perheenlisäyksestä. Kahden lapsen äiti palasi äitiyslomaltaan näyttelemisen pariin tänä syksynä. 

– Ajattelin Mimosaa odottaessa, että meillä tulee olemaan pitkän aikaa kaksi lasta, eikä kolmatta olisi edes näköpiirissä. Aikalailla samanlailla ajattelen edelleen. Mietin ajoittain paljon vauvoja ja sitä millaista olisi olla taas raskaana, tuoksuttaa vastasyntynyttä ja kokea se kaikki ihana uudestaan, Parikka paljastaa. 

Parikka uskoo, että vauvakuumeilu jatkuu hänen kohdallaan vielä pitkään. Hän kuitenkin jatkaa, että haaveet voivat yhtä hyvin jäädä vain haaveeksi, sillä elämä kuljettaa omia polkujaan. Parikka kertoo, että hän on itse kasvanut kahden sisaruksen kanssa. 

– Mutta mistä mä sitten haaveilen? Siitä, että joskus perheemme vielä kasvaa.. Niin ja joo, itse olen syntynyt 8- ja 6-vuotiaiden siskojen pikkusiskoksi, tiedä sitten liittyykö tämä asiaan tai siihen mikä tuntuisi luontevalta, Parikka päättää pohdintansa. 

Nykyään 26-vuotias Sara Parikka sai lapsensa verrattain nuorella iällä. Esikoisensa hän synnytti ollessaan vasta 23-vuotias.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme