Mainos
Mainos

Sara Parikka palaa äitiysloman jälkeen Pepin rooliin: "Tuntuu todella luonnolliselta"

Näyttelijä Sara Parikan mielestä paluu Salkkareiden studioille tuntuu luonnolliselta.

Näyttelijä Sara Parikka palaa ruutuihin Salattujen elämien uudella kaudella. Parikan näyttelemä hahmo Peppi Puolakka muutti Lappiin kolme vuotta sitten lapsensa Taigan kanssa. Peppi vieraili sarjassa tämän jälkeen kerran syksyllä 2016. Nyt hahmo palaa jälleen Pihlajakadulle.

Parikka kertoo olevansa erittäin otettu siitä, että hänet pyydettiin takaisin sarjaan. Näyttelijä vietti kolme vuotta äitiyslomallaan. Vanhat työkaverit ovat ottaneet Parikan avosylin vastaan.

– Aluksi jännitti tosi paljon, mutta nyt on kyllä ihanaa ja tuntuu todella luonnolliselta olla taas täällä.

Myös Parikan aviomies Mikko Parikka näyttelee Salatuissa elämissä. Pariskunnalla on kaksi pientä tytärtä, jotka kummatkin viettävät aikansa päiväkodissa vanhempien ollessa kuvauksissa.

– Vanhemmille taitaa olla usein vaikea paikka viedä lapset päiväkotiin. Meillä molemmat tytöt ovat niin iloisia ja aktiivisia tapauksia, että he jäävät sinne aina ihan mielellään vaan sanoen ”heippa, menkää jo!”   

Parikka kertoo, ettei hänen hahmonsa Peppi liity hänen miehensä hahmoon Jiri Viitamäkeen toisiinsa millään tavalla, joten pari pystyy sumplimaan aikataulujaan melko hyvin. Näyttelijän mukaan on luonnollista ja mukavaa, että voi työskennellä samassa paikassa oman kumppanin kanssa.

– Olemme olleet samassa työpaikassa koko sen ajan, kun ollaan oltu yhdessä ja se on mielestäni ollut aina vaan iso voimavara.  

Näyttelijä kertoo odottavansa erittäin mielenkiinnolla sitä, mitä kaikkea jännittävää Pepille on luvassa tänä syksynä.

Salatut elämät palaa MTV3-kanavalle 21.8 klo 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme