Mainos
Mainos

Seppo Taalasmaana tunnettu Jarmo Koski muistelee hauskimpia fanitapaamisia: "Vaimoani luultiin Ullaksi"

Seppo Taalasmaan rooliin takaisin tuleva Jarmo Koski muistelee hauskimpia fanitapaamisiaan vuosien varrelta. 

Salatuissa elämissä vuodesta 1999 vuoteen 2013 saakka näytellyt Jarmo Koski hyppää jälleen Seppo Taalasmaan rooliin tulevissa jaksossa. 

Mies vihjasi mahdollisesta paluusta jo ennen joulua. Palaset loksahtivat paikoilleen ja mies aloitti kuvaukset tutussa studiossa. 

– Uskon, että tämä on faneille ilonaihe. Voin valehtelematta sanoa, että ei mene päivääkään, ettei minua pyydettäisi palaamaan sarjaan. Nyt he saavat haluamansa, Koski sanoo. 

Hän kertoo hauskimmista fanikohtaamisistaan, joita on vuosien varrella kertynyt useita. 

– Olen tehnyt koko ajan teatterityötä Salkkareiden jälkeen ja yhden näytöksen päätteeksi sain eräältä naiskatsojalta lahjaksi avaimen. Hän sanoi avaimen symboloivan sitä, että olen milloin vain tarvetullut hänen maatalon isannäksi. Se oli aika hassua, Koski muistelee. 

Hän kertoo, että myös hänen Marja-vaimonsa on saanut osansa miehensä suosiosta. Olimme perheen kesken torniolaisessa ravintolassa. 

Eihän siellä ravintolassa voinut olla, kun kaikki tulivat juttelemaan. Vaimoni sitten ehdotti, että mennään tanssimaan niin saadaan olla rauhassa. Ei aikaakaan, kun joku varasti minut tanssiin. 

Pian myös Kosken vaimoa tultiin hakemaan tanssiin. 

– Tanssittaja oli sanonut vaimolleni valssin päätteeksi vähän pettyneenä, että voi harmi, kun sinä et ollutkaan oikea Ulla Taalasmaa, Koski naurahtaa. 

Salatut elämät joka arkipäivä kello 19.30 MTV3-kanavalla. Hurja päätösjakso nähdään 13. kesäkuuta MTV3-kanavalla ja Katsomossa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme