Mainos
Mainos

Suosikkinäyttelijän eläkeikä lähestyy – miten käy Salkkarit-Ismolle?

Esko Kovero kertoo Salatut elämät -ohjelman Facebook-livessä tulevaisuuden suunnitelmistaan. Näyttelijä täyttää pian 60 vuotta. 

Helmikuussa 2018, 60 vuotta täyttävä Salkkareissa Ismoa näyttelevä Esko Kovero kertoo, että tulevien pyöreiden syntymäpäivien suunnitelmiin ei kuuluu suuret juhlat.

– Matalalla profiililla vietetään. Ehkä ollaan matkoilla perheen piirissä. Olen hyvin vaatimaton kotihiiri, Kovero kommentoi.

Eläkkeelle mies ei ole lähdössä, ainakaan heti. Näyttelijä kertoo, että hänen olisi mahdollista siirtyä eläkkeelle noin 65-vuotiaana.

– Mutta eihän näistä näyttelijänhommista varmaan mennä eläkkeelle, mikäli vaan muisti ja fysiikka pelaa. Näitä töitä voi jatkaa, vaikka ihan hautaan asti, Kovero kertoo.


Katso Esko Koveron haastattelu kokonaisuudessaan videolta. Mies pohtii mahdollisia eläkesuunnitelmia ja tulevaisuuden haaveita.

Jatkuuko sopimus suosikkisarjassa?

Salatut elämät -sarjaa on esitetty jo lähes 19 vuoden ajan. Koveron Ismo-hahmo on sarjan alkuperäishahmoja. Mies kertoo, miten sopimuskuviot ohjelman kulisseissa laaditaan.

– Meillä on molemminpuolinen sopimus. Jos haluaa jatkaa, niin siitä tulee ilmoittaa tiettynä aikana ennen kuin sopimuskausi päättyy. Tai päinvastoin jos rooli on tullut tiensä päähän, niin siitä sitten ilmoitetaan hyvissä ajoin, että voi hakea muita hommia. Tällaista tarvetta ei ole ollut kummallakaan puolella. Tässä sitä ollaan vielä ties, kuinka kauan, Kovero kertoo.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme