Mainos
Mainos

Salkkarit-kaunotar paljastaa timmin kroppansa salaisuuden: "Näillä liikkeillä voin elvistellä"

Salattujen elämien spin off -sarja Pihlajakadun tuhmat tädit palaavat uusin jaksoin. Mukana uudella kaudella nähdään tuttuun tapaan näyttelijä Nora Rinne.

Pihlajakadun tuhmat tädit palaavat tuhmempina kuin koskaan. Salkkareista tuttu Camilla seikkailee myös uudella Tuhmikset Syntiset -kaudella.

Runkosarjassa Camillalla ei paljoa ystäviä ole, mutta Tuhmiksissa roolista on kaivettu esiin uusia puolia. Camillaa näyttelevä Nora Rinne kertoo hahmon herkemmästä puolesta.

– Tuhmis-Camilla on itseään rennompi ja heittäytyvämpi. Hän ei ole niin kontrolloiva. Hänellähän ei ole hirveästi ystäviä, mutta Tuhmiksissa se viettää aikaa muiden naisten kanssa, Rinne kertoo.

Kaksi ensimmäistä kautta ovat molemmat keränneet parin ensimmäisen viikon aikana yli miljoona katselukertaa. Runkosarja on jo itse Suomen katsotuin kotimainen draamasarja. Miljoonayleisöihin tottunut näyttelijä tietää mikä on viihteessä onnistumisen mittari.

– Se on iso palkinto, kun katsojat viihtyvät sarjan parissa. Jos tekee jotain todella taiteellista, ei suosiota välttämättä mitata katsojien määrässä. Mutta kun tekee tämän tyyppistä sarjaa, niin kyllä suosio on iso onnistumisen mittari. Ei näitä sarjoja tehdä lisää, jos niillä ei ole katsojia, Rinne kuvailee.

Näyttelijä paljastaa, että uusimalla Tuhmis-kaudella on mukana enemmän trillerimäisiä piirteitä. Tuhmis-tiimi joutuu nunnaluostariin, jossa tapahtuu yllättäviä asioita.

Upea vartaloinen kaunotar kertoo harrastavansa joogaa. Videolla Nora Rinne kertoo, mihin liikkeisiin hän taipuu. ​​​​​​​

Syntiset julkaistaan MTV Katsomossa torstaina 23.11. puolen yön aikaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme