Mainos
Mainos
Sinkkuelämää-kansi

Muistatko enää? Nämäkin tähdet käväisivät Sinkkuelämää-sarjassa

Sinkkuelämää-sarjassa on vieraillut kymmeniä tähtiä vuosien aikana; monet heistä näyttäytyivät vain yhdessä jaksossa, kuten Geri Halliwell ja Heidi Klum.

Hello Magazine listaa kymmenen näyttelijää, joiden pikainen visiitti Sinkkuelämää-sarjassa on saattanut jäädä monilta unhoon. Suurin osa vieraili vain yhdessä jaksossa.

1. Jon Bon Jovi

Laulaja Jon Bon Jovi (kuva yllä) vieraili sarjassa kakkoskaudella. Hän esitti Sethiä, miestä, jonka Carrie tapaa terapeutin odotushuoneessa. Pari deittailee hetken, harrastaa seksiä, minkä jälkeen Carrielle selviää, että Seth käy terapeutilla, koska hän menettää kiinnostuksensa naisiin heti, kun on mennyt sänkyyn heidän kanssaan.

2. Heidi Klum

Huippumalli Heidi Klum esiintyi neloskaudella. Hän esitti sarjassa itseään jaksossa, jossa Carrie osallistuu samaan muotinäytökseen kuin Klum.


3. Geri Halliwell

Entinen Spice Girls laulaja Geri Halliwell vieraili Sinkkuelämän kutoskaudella. Hän esitti Samanthan ystävää Phoebea, joka kertoo newyorkilaishotellin uima-altaasta. Epätoivoisesti mukaan haluava Samantha ei kuitenkaan pääse altaalle, koska hänellä ei ole jäsenyyttä.

4. Justin Theroux

Justin Theroux esitti sarjassa kahta roolia. Ykköskaudella hän esitti Jaredia, joka oli listattu New York Magazinen alle 30-vuotiaiden 30 cooleimman tyypin listalla. Kakkoskaudella hän piipahti sarjassa Carrien poikaystävänä Vaughn Wyselinä.


5. Bradley Cooper

Bradley Cooper esitti kakkoskaudella Carrien yhden illan juttua. Yön jälkeen Carrie on vakuuttunut, että hän tulee olemaan sinkku koko loppuelämänsä.

6. Sarah Michelle Gellar

Näyttelijä Sarah Michelle Gellar esiintyy kolmoskaudella filmiyhtiön pomona Debbienä. Pieni hollywoodilaisfirma on kiinnostunut tekemään elokuvaa Carrien kolumnin pohjalta.

7. Will Arnett

Kanadalainen näyttelijä Will Arnett esitti kakkoskaudella Jackia, miestä, joka on mieltynyt harrastamaan seksiä julkisilla paikoilla. Jack tapaa Mirandan kirjastossa ja pari käy treffeillä.

8. Elizabeth Banks

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Elizabeth Banks esitti kolmoskaudella poliitikon kihlattua Catherinea. Catherine on mukana Carrien poikaystävän hyväntekeväisyysillassa, jossa Charlotte iskee silmänsä Catherinen mieheen. Banksin esittämä Catherine keskeyttää tylysti heidän keskustelunsa.

9. Matthew McConaughey

Yhdysvaltalainen näyttelijä Matthew McConaughey käväisee sarjassa kolmoskaudella. Hän esittää itseään kohtauksessa, jossa Carrie käy Los Angelesissa puhumassa hänen kanssaan yhteistyötä elokuvassa, jota suunnitellaan Carrien kolumnin pohjalta.

10. Vince Vaughn

Näyttelijä Vince Vaughn vieraili yhdessä jaksossa kolmoskaudella. Hän esitti Keith Traversia, joka valehtelee Carrielle olevansa Matt Damonin agentti.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme