Mainos
Mainos
SSK_kansi

Suomen surkein kuski -juontaja Eero Ettala paljastaa – esiintymisapua Duudsoneiden HP:lta

Tällä kaudella Suomen surkein kuski -ohjelman uutena juontajana nähdään lumilautailijanakin tunnettu Eero Ettala.

Juontaja Eero Ettala uskaltautuu Suomen surkein kuski -ohjelmassa myös kuljettajien kyytiin. Miehen mukaan kuvauksissa oli useita ”läheltä piti” tilanteita, joissa hän joutui väistämään surkeita kuskeja.

– Olen joutunut muutaman kerran ihan hyppäämään tieltä pois aidan taakse piiloon. On ollut kuumottavia riskitilanteita, kun ne surkeat kuskit ovat siinä kuitenkin itse ajamassa, Ettala kertoo.

Ettala itse suoriutui inssistä läpi ensiyrittämällä aikoinaan. Hän onkin ollut ihmeissään ohjelmassa mukana olevien kuskien toivottomasta ajotaidosta.

– En ymmärrä, miten heille on ylipäätään myönnetty ajokortti. Eihän siinä ole mitään järkeä, kun katsoo miten he suoriutuvat näistä tehtävistä, juontaja täräyttää.

Ohjelmassa tullaan näkemään lumilautailijana tunnetun Ettalan vitsaileva puoli, joka ei ole päässyt vielä valloilleen muissa ohjelmissa. 

Ammattilumilautailijasta juontohommiin osittain siirtynyt mies on saanut esiintymiskoulutusta ystävältään,tv-maailman konkarilta Duudsonien Hannu-Pekka Parviaiselta.

– HP on antanut paljon sellaista isällistä tsemppausta suorituksista. Hän kertoo, mitkä ovat vahvuuksiani ja missä voisin parantaa. Minulla on suhteellisen vähän tuollaisia luottokavereita tällä alalla, niin kiva, että hänen kanssaan pystyy avoimesti juttelemaan näistä, mies kuvailee.

Ettala toivoo, että ohjelman fanit ottavat uuden juontajan hyvin vastaan. Rooli ohjelman juontajana on hänelle erityisen mukava.

– Tässä olen selvästi oman mukavuusalueen sisäpuolella, mies kommentoi.

Suomen surkein kuski keväällä 2018 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme