Mainos
Mainos

Syyllisyys

syyllisyys_kansi

Brittiläinen kolmiosainen laatudraama.

Nelivuotias poika on kadonnut viisi vuotta sitten kauniina toukokuisena viikonloppuna naapuruston yhteisten grillijuhlien jälkeen. Etsinnöistä huolimatta poikaa ei löydetä. On jälleen toukokuu, nyt kylmä ja märkä, kun rakennustyömaalta löytyy pojan, Callum Reidin ruumis, vain muutama metri hänen kotipihaltaan. Kahdella aikatasolla kulkevassa draamassa seurataan tapahtumia viikonloppuna viisi vuotta sitten ja nykyajassa, ruumiin löytymisen jälkeen.

Rikosylikomisario Maggie Brand (Tamsin Greig mm. Kirjava joukko, Vikatikki) oli raskaana katoamisen aikaan ja joutuu nyt avaamaan tutkinnan uudelleen pienen pojan äitinä. Callumin katoaminen on muuttanut koko pienen yhteisön tasapainon eikä vähiten hänen perheensä. Isä Daniel (Bafta-palkittu Darren Boyd mm. Spy - isä agenttina, Vikatikki) ja äiti Claire (Katherine Kelly mm. Coronation Street, Mr. Selfridge) joutuvat palaamaan menneisyyteen eikä kaikki ei olekaan sitä miltä näyttää.

Facebook

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme