Mainos
Mainos
tähdet-tähdet-kansikua

Elias Kaskinen ajoi hiuksensa kesken suoran lähetyksen – rauhoittelee fanejaan: "En aio pitää tätä tyyliä"

Tähdet, tähdet -voittaja Elias Kaskinen tarjoili faneilleen melkoisen yllätyksen kesken suoran finaalilähetyksen.

Tähdet, tähdet -ohjelma huipentui upeaan finaalilähetykseen eilen sunnuntaina 10. joulukuuta. Voitosta kamppailivat Elias Kaskinen ja Jannika B, ja lopulta voittoon ylsi 25-vuotias Kaskinen.

Kaskinen esitti finaalissa kolme kappaletta. Ennen viimeistä vetoa Kaskinen ajoi hiuksensa takahuoneessa ja hyppäsi lavalle siilitukkaisena. Tempaus kirvoitti järkyttyneitä kommentteja esimerkiksi Twitterissä, missä Kaskisen fanit parahtivat kauhusta.

– Finaalin teemana oli kaikkien aikojen biisit. Halusin ottaa kaikki tehokeinot ja showkliseet, mitä tiesin ja mitä on mahdollista toteuttaa täällä, mukaan tähän esitykseen, Kaskinen selittää tekoaan MTV:lle lähetyksen jälkeen.

Fanit voivat kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä lomalle jäävällä Kaskisella on suunnitelmissa kasvattaa hiuksensa takaisin. Laulaja suuntaa joulun jälkeen perheensä kanssa Australiaan.

– Palaan sieltä helmikuun taitteessa, ja hiustenkasvuni on sen verran hyvällä tolalla, että siihen mennessä se on jo kasvanut takaisin. Voitte olla huoleti, en aio pitää tätä hiustyyliä, mies rauhoittelee fanejaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme