Mainos
Mainos
tähdet-tähdet-kansikua

Elias Kaskinen sai yleisön kyyneliin koskettavalla tulkinnallaan: "Olin ihan roska silmässä"

Tähdet, tähdet -finaalilähetys nähdään sunnuntaina 10.12. Jäljellä on enää kaksi kirkkainta tähteä, Elias Kaskinen ja Jannika B.

Tähdet, tähdet -kilpailu on edennyt finaalilähetykseen. Sunnuntaina 10.12. vastakkain ovat huippulahjakkaat artistit Jannika B ja Elias Kaskinen.

Läpi syksyn kestäneen genreilottelun jälkeen Elias ja Jannika pääsevät vihdoin myös omalle mukavuusalueellen, sillä tällä viikolla finalistit ilahduttavat yleisöä myös omalla tuotannollaan. 

Elias Kaskinen esitti koskettavan tulkinnan tällä viikolla julkaistusta Haloo-singlestään. Tunteikas veto herkisti myös tuomariston. Finaalijakson vieraileva tuomari Pete Parkkonen myönsi, että hänen silmänsä kostuivat esityksen aikana. 

− Minulla meni tunteisiin, olin ihan roska silmässä ja tuijottelin pöydän alle, Parkkonen hymähti esityksen jälkeen.

Myös Maria Veitola vakuuttui Kaskisen vedosta. 

− Sen lisäksi, että olet söpö, osaat laulaa ja soittaa mitä tahansa soittimia, osaat selvästi myös tehdä erittäin radioystävällistä popmusiikkia. Uskoisin, että tämä sujahtaa helposti isoimmille radiokanaville, Veitola aprikoi.

Katso esitys videolta artikkelin yläosasta!

Nämä esitykset kuullaan sunnuntaina:

Elias Kaskinen - Highway Star (Deep Purple)
Jannika B - Amaranth (Nightwish)

Elias Kaskinen - Haloo
Jannika B - Riisu kokonaan

Elias Kaskinen - Everybody (Backstreet Boys)
Jannika B – The Winner Takes it All (ABBA)

Tähdet, tähdet sunnuntaisin klo 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme