Mainos
Mainos
tähdet-tähdet-kansikua

Jannaa ei nähdä tänään Tähdet, tähdet -estradilla – joutui sairaalahoitoon viruksen vuoksi

Janna joutuu jättämään väliin Tähdet, tähdet -esityksensä tänään sunnuntaina 22.10. äkillisen sairastumisensa vuoksi. Tähti joutui eilen sairaalahoitoon. 

Tähdet, tähdet -kisassa mukana oleva Janna ei pääse tänään esittämään tulkintaansa AC/DC:n Highway to hell -biisistä. Laulaja sairastui äkillisesti eilen lauantaina ja joutui sairaalahoitoon ärhäkän viruksen vuoksi. Hän lähettää kuitenkin terveisensä katsojille ja häntä äänestäneille. 

– Rakkaat katsojat ja kannustajat, minuun iski eilen äkillinen virus joka veti niin heikkoon kuntoon, että jouduin sairaalahoitoon. En pääse osallistumaan illan Tähdet tähdet- lähetykseen.

– Harmittaa aivan järjettömästi, mutta nyt on lääkärin määräyksestä levättävä ja hoidettava itseni kuntoon. Lähetän kaikille rakkaita terveisiä ja ihanille artistikollegoille paljon onnea illan esityksiin! Janna viestittää sairaalasta.

Janna tullaan näkemään ohjelmassa jälleen ensi sunnuntaina, mikäli hänen terveystilansa sen sallii. Voit kuitenkin äänestää Jannaa täällä!

Tänä iltana artistit esittävät tunnettuja stadionrock-kappaleita. Illan vierailevana tuomarina nähdään The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylönen.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla kello 19.15! Äänestä suosikkiasi!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme