Mainos
Mainos
tähdet-tähdet-kansikua

Jannika B räjäytti estradin tiukassa nahka-asussa – Pete Parkkoselta suitsutusta: "Minulla nousi pulssi"

Tähdet, tähdet -finaalissa molemmilta kilpailijoilta kuullaan kolme kappaletta. Illan päätteeksi selviää, kuka on Tähtien, tähti. 

Tähdet, tähdet -finaali on käynnissä MTV3-kanavalla. Illan aikana molemmilta finalisteilta, Jannika B:ltä ja Elias Kaskiselta kuullaan kolme kappaletta. 

Jannika B aloitti illan biisikimaransa jo aiemmin tällä kaudella kuullulla Nightwishin Amaranth-kappaleella. Artistin päällä nähtiin sama näyttävä nahka-asu kuin kauden kolmannessakin livelähetyksessä. Esityksen kruunasi mahtipontiset tulenlieskat.

Tältä näytti Jannika B:n esitys kolmannessa livelähetyksessä!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Tuomaristossa istuvat Pete Parkkonen, Maria Veitola ja Juhani Merimaa olivat jälleen kerran vakuuttuneita Jannika B:n esityksestä.

– Se tässä kilpailussa on mahtavinta, että artistit puhkeavat kukkaan tämän ohjelman aikana. On mielenkkintoista nähdä, mitä sinulle tapahtuu tämän kilpailun jälkeen, Maria Veitola kommentoi. 

– Mulla nousi pulssi tämän esityksen aikana. Kumpa tämä ei olisi loppunut niin pian, Pete Parkkonen kommentoi.

Molemmat artistit esittävät illan aikana yhden biisin Tähdet, tähdet -kautensa ajalta, yhden omasta tuotannostaan ja yhden biisin, jonka he ovat itse valinneet juuri finaalia varten.  

Nämä esitykset kuullaan sunnuntaina:

Elias Kaskinen - Highway star (Deep Purple)
Jannika B - Amaranth (Nightwish)

Elias Kaskinen - Haloo
Jannika B - Riisu kokonaan

Elias Kaskinen - Everybody (Backstreet Boys)
Jannika B – The winner takes it all (ABBA)

Tähdet, tähdet -finaali MTV3-kanavalla klo 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme