Mainos
Mainos
tähdet-tähdet-kansikua

Jannika B sai tuomarit herkistymään tunteikkaalla esityksellään: "Minulla meni kylmät väreet alusta loppuun saakka"

Tähdet, tähdet -ohjelman yhdeksännessä on kuultu jo yksi kierros musikaaleja. Seuraavaksi artistit esittävät balladeja. Illan päätteeksi selviää, ketkä kaksi pääsevät finaaliin.

Tähdet, tähdet -ohjelmassa on jäljellä enää kolme kilpailijaa. Kilpailussa ovat mukana Elias Kaskinen, Jannika B ja André Linman.

Jokainen kilpailija on esittänyt tänään jo yhden näyttävän musikaalinumeron ja nyt on balladien vuoro. Illan päätteeksi selviää, ketkä kaksi laulavat itsensä finaaliin.

Jannika B esitti balladinaan I dreamed a dream -kappaleen musikaalista Les Miserables.

Tuomarit Maria Veitola, Juhani Merimaa ja vieraileva tuomari Saara Aalto olivat vaikuttuneita Jannikan B:n illan toisesta esityksestä. Vahva ja tunteikas tulkinta sai niin artistin itsensä kuin tuomaritkin herkistymään.

– Nyt mentiin johonkin sellaiseen tunneskaalaan, että se ällisti mut ja kaikki täällä paikan päällä olevat, Maria Veitola kommentoi. 

– Minulla meni kylmät väreet alusta loppuun saakka ja se tapahtuu todella harvoin minulle. Olet niin taitava ja voisit mennä suoraan teatterin lavalle vetämään. Tämä oli tämän illan paras, Saara Aalto kehui.  

Show-musikaalit:

  • André Linman – Chim chim cher-ee (musikaalista Maija Poppanen)
  • Jannika B – I Feel Pretty (musikaalista West Side Story)
  • Elias Kaskinen – Stayin’ alive (musikaalista Saturday night fever)

Balladit:

  • André Linman – All I ask of you (musikaalista Oopperan kummitus)
  • Elias Kaskinen – Over the rainbow (musikaalista Ihmemaa OZ)
  • Jannika B – I dreamed a dream (musikaalista Les Miserables)

Tähdet, tähdet sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!  Äänestä täällä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme