Mainos
Mainos
tähdet-tähdet-kansikua

Koskettava tulkinta vain MTV.fissä – Essi Luttinen esiintyi yhdessä miehensä kanssa

Tähdet, tähdet -kisassa pudonnut Essi Luttinen esitti miehensä kanssa oman versionsa Cherbourgin sateenvarjot -elokuvan tunnuskappaleesta.

Tähdet, tähdet -ohjelman nettisivuilla nähdään viikoittain kilpailijoiden kulissien takaisia lauluesityksiä. 

Tällä viikolla nähdään viime sunnuntaina pudonneen Essi Luttisen upea tulkinta Cherbourgin sateenvarjot -elokuvan tunnuslaulusta.

Luttinen esittää MTV.fin yksinoikeudella kuvaaman kappaleen yhdessä miehensä Petri Haapasalon kanssa.

– Tämä biisi on itselleni läheinen ja tärkeä. Siihen on monta syytä. Laulan mielelläni ranskalaista musiikkia. Tykkään laulaa chansonia, se on minulle vähän kuin salarakas. Elokuva, jossa tämä kappale on mukana, on aikanaan tehnyt minuun todella lähtemättömän vaikutuksen. Se on hieno, upea kokonaisuus, jossa kaikki ilmaisu tapahtuu musiikin kautta, Luttinen hehkuttaa.

Hän on esittänyt kyseistä kappaletta jo useita vuosia. Kuvauksissa Luttista oli säestämässä hänen miehensä, jonka kanssa Luttinen on tottunut työskentelemään.

– Teemme aika paljon yhdessä töitä. Meidän juttummekin on lähtenyt siitä. On suuri etuoikeus, että saa tehdä töitä sellaisen ihmisen kanssa, jonka tuntee todella hyvin, Luttinen pohtii.

Pari valitsi esiintymispaikan kappaleen arvokkuuden mukaan, sillä Luttisen mielestä meri Kulosaaren kasinon ikkunoiden ulkopuolella on itsessään kuin lavastus.

– Tämä on hienoa meren äärellä olevaa arkkitehtuuria. Olen ollut myös esiintymässä tässä arvokkaassa huvilarakennuksessa. Tämä on erityinen paikka Helsingissä, Luttinen sanoo.

Luttisen taipale Tähdet, tähdet -kilpailussa on nyt ohi, mutta oopperalaulajalla riittää kiirettä työrintamalla myös ohjelman ulkopuolella.

– Minulla tuli Tähdet, tähdet -jaksojen kanssa samaan aikaan kaksi näyttämöteosta ensi-iltaan, joista ensimmäinen on espanjalainen barokkiooppera Los Elementos ja toinen on Bollywood Kaboom. Esitykset pitävät kiireisenä, Luttinen kertoo tämän hetken kuulumisistaan.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin klo 19.15 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme