Mainos
Mainos
tähdet-tähdet-kansikua

Krista Siegfrids muistelee Lordin euroviisuvoittoa – juhlisti iltaa yhdessä poliisin kanssa

Ensi sunnuntain Tähdet, tähdet -ohjelman jakson teemana on Euroviisut. Tulevan jakson tuomari Krista Siegfrids muistelee hetkeä, jolloin Suomi voitti Euroviisuissa vuonna 2006.

Euroviisu-kuningatar Krista Siegfrids tuomaroi ensi sunnuntaina nähtävää Tähdet, tähdet -ohjelmaa. Nainen muistelee hetkeä, jolloin Suomi voitti Euroviisut ja hänellä oli villit kotibileet käynnissä, jonne naapuri oli soittanut poliisit paikalle. Siegfrids avasi oven poliiseille ja kertoi käynnistä olevista Euroviisuista, jotka Lordi oli juuri voittamassa. 

– Sanoin niille, että kyllä se on totta, tulkaa katsomaan. Ne tuli sisään minun kämppääni ja jäivät katsomaan telkkaria, silleen, että ei hitto! juhlikaa vaan! Siegfrids kuvailee.

Katso videolta, miten tähti selittää erikoista sattumusta.

Tähdet, tähdet -estradishow'n seitsemäs livelähetys lähenee kovaa vauhtia. Nyt jäljellä on enää viisi valovoimaista artistia. Illan aikana kuullaan niin uusia kuin vanhempiakin viisuja.

Siegfrids esittää myös huikean euroviisupotpurin avausnumerona.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin klo 19.15!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme