Mainos
Mainos
tähdet-tähdet-kansikua

Mieheensä uudelleen rakastunut Krista Siegfrids: "Tulen isosta perheestä ja rakastan lapsia"

Ensi sunnuntain Tähdet, tähdet -ohjelman teemana on Euroviisut. Mukana lähetyksessä nähdään vierailevana tuomarina Krista Siegfrids.

Tähdet, tähdet -ohjelman sunnuntain lähetyksessä on teemana Euroviisut. Luvassa on takuuvarmaa pukuloistoa ja räiskyviä neonvaloja. Vierailevana tuomarina on laulaja Krista Siegfrids, 31, joka myös esittää huikean euroviisupotpurin avausnumerona. Naisella on kovat odotukset illan ohjelman suhteen.

– Odotan suuria tunteita, Euroviisu-kliseitä ja mahtipontista esiintymistä, nainen luettelee.

Siegfridsin omalla uralla pyyhkii hyvin. Nainen tekee uusia kappaleita koko ajan ja hänellä on useita eri projekteja käynnissä sekä Suomessa että Ruotsissa. Töitä kahden maan välillä on niin paljon, että vasta naimisiin toimittaja Janne Grönroosin, 33, kanssa mennyt nainen kertoo pariskunnan hankkineen myös asunnon Tukholmasta.

– Meillä on kämpät sekä Helsingissä että Tukholmassa. Janne tekee siellä aamu-tv -ohjelmaa neljä päivää viikosta ja tulee sitten kotiin, kaunotar paljastaa.

Kannustaa Saara Aaltoa Euroviisuissa

Ruotsin töiden lisäksi laulajalla on myös isoja projekteja kotimaassaan. Keskeisimmistä töistä tällä hetkellä on Uuden musiikin kilpailun -juontaminen, jossa hän tukee pitkäaikaista ystäväänsä Saara Aaltoa Suomen Euroviisut edustajana.

– Olen todella fiiliksissä siitä, että Saara saa mennä edustamaan Suomea. Se on hänen unelmansa. Saaralla on hyvät mahdollisuudet voittaa, nainen paljastaa.

"Rakkaus on vain vaan vahvempi nyt"

Tuore vaimo kertoo rakastuneensa mieheensä uudelleen heti häiden jälkeen. Pariskunta on ollut yhdessä yli 12 vuotta. Naimisiin he menivät syksyllä. 

– Häiden jälkeen tuli heti uudelleen rakastuminen. Tiedän, että kuulostan kliseiseltä ja tyhmältä. Rakkaus on vaan vahvempi nyt, nainen kuvailee.

Molemmat haluavat myös lapsia jatkossa.

– Ei ehkä ihan vielä. Otetaan iisisti, mutta kyllä me joskus halutaan perhe ehdottomasti. Molemmat ollaan perhe-ihmisiä. Itsekin tulen isosta perheestä ja rakastan lapsia, tähti tunnelmoi.

Tähdet, tähdet -estradishow'n seitsemäs livelähetys lähenee kovaa vauhtia. Nyt jäljellä on enää viisi valovoimaista artistia. Illan aikana kuullaan niin uusia kuin vanhempiakin viisuja.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Tähdet, tähdet sunnuntaisin klo 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme