Mainos
Mainos
tähdet-tähdet-kansikua

"Olen etuoikeutettu" – Jannika B julkaisi suloisen kuvan tyttärestään

Jannika B julkaisi keskiviikkona Facebookissa todella hellyttävän kuvan pienestä tyttärestään.

Laulaja Jannika B julkaisi keskiviikkona Facebook-tilillään erityisen hellyttävän kuvakollaasin pienestä tyttärestään Martasta. Kuvassa pienokaisen kasvot ovat peittyneet erilaisiin hauskoihin filttereihin, joita pystyy yhdistämään kuviin. Pientä tyttöä koristavat muun muassa hauskat pupunkorvat sekä rusetit ja aurinkolasit. 


– Tänään on tyttöjen päivä. Olen etuoikeutettu kun saan kasvattaa pienen tyttäreni maassa, jossa hän saa olla juuri sellainen ja se kuka on. Kaikkialla maailmassa tytöillä ei tätä mahdollisuutta ole, Jannika B kirjoittaa päivityksessään.

– Äitinä sydämeni särkyy siitä epäoikeudenmukaisuudestan mitä tytöt ympäri maailmaa kokevat.

Laulajalla on yksi yhteinen lapsi aviomiehensä Toni Wirtasen kanssa. Jannika B on yksi viime sunnuntaina alkaneen Tähdet, tähdet -ohjelman uuden kauden kilpailijoista. Tiistaina muusikko kertoi omalla Instagram-tilillään, että tästä viikosta on tulossa hiljainen, sillä lääkäri oli määrännyt hänet puhekieltoon. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.15!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme