Mainos
Mainos
tähdet-tähdet-kansikua

Suuri finaalisunnuntai! Kuka on Tähtien tähti? Kenet kruunataan Mestareiden mestariksi?

MTV3-kanavalla pääset seuraamaan sunnuntaina 10.12. kahta finaalilähetystä, kun Tähdet, tähdet -kilpailu tulee päätökseensä ja samalla kanavalla heti perään alkavassa Mestareiden mestari -ohjelmassa kruunataan voittaja. 

Maikkarin sunnuntai-ilta 10.12. on yhtä juhlaa. Syksyn suuret viihdeohjelmat tulevat päätökseensä ja samalla kruunataan voittajat. 

Tähdet, tähdet -ohjelmassa on enää jäljellä finalistit Jannika B ja Elias Kaskinen. Kauden alussa kilpailijoita oli 10. Kauden edetessä kisasta on karsiutunut upeita ja lahjakkaita artisteja. Finaalilähetyksessä selviää, kuka vie vuoden 2017 Tähtien, tähti -tittelin.

Mestareiden mestari -ohjelmassa on ollut mukana alusta asti kahdeksan ex-huippu-urheilijaa, jotka ovat kilpailleet toisiaan vastaan haastavissa tehtävissä. Kilpailun finaalissa toisiaan vastaan taistelevat kolmen lajin rautaiset edustajat: uimari Hanna-Maria Seppälä, hiihtäjä Sami Jauhojärvi sekä jääkiekkoilija Antti Törmänen

Ketkä kruunataan voittajiksi? Millaisia käänteitä ja tunnelmia finaalilähetyksessä nähdään? Se selviää sunnuntai-iltana MTV3-kanavalla!

Tähdet, tähdet -finaali MTV3-kanavalla kello 19.30
Mestareiden mestari -finaali MTV3-kanavalla kello 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme