Mainos
Mainos
tähdet-tähdet-kansikua

Tähdet, tähdet -finaali alkaa – Pete Parkkoselta viime hetken vinkit finalisteille

Pete Parkkonen nähdään Tähdet, tähdet -ohjelman finaalilähetyksen vierailevana tuomarina. 

Tähdet, tähdet -spektaakkeli huipentuu tänään 10. joulukuuta finaalilähetykseen. Ohjelman neljännen kauden finaalissa kilpailevat Elias Kaskinen ja Jannika B

Vierailevana tuomarina finaalijaksossa nähdään itseoikeutetusti viime vuoden Tähdet, tähdet -voittaja Pete Parkkonen, joka myös esittää ohjelman avausnumeron.

Parkkonen tietää, mitä genreillä kikkailevan ohjelman voittaminen vaatii. Hän toivoo, että kilpailijat osaavat nauttia viimeisistä hetkistään lavalla. 

– Jännitys on varmasti kova, mutta olisi hyvä muistaa pysyä rentona. Vaikka kyseessä on kilpailu, viihdettä tässä kuitenkin tehdään, Pete pohdiskelee vain hetkeä ennen finaalin alkua.

Parkkosen mukaan molemmilla finalisteilla on omat vahvuutensa, ja voiton voi viedä kumpi tahansa. 

– Elias on viihdyttäjä. Hän osaa yllättää aina jollakin hauskalla kulmalla. Jannika sen sijaan on niin hurmaava. Kun hän tulee lavalle, hän omistaa koko tilan kauneudellaan ja ihanalla soundillaan, Pete analysoi finalisteja.

Nämä esitykset kuullaan sunnuntaina:

Elias Kaskinen - Highway Star (Deep Purple)
Jannika B - Amaranth (Nightwish)

Elias Kaskinen - Haloo
Jannika B - Riisu kokonaan

Elias Kaskinen - Everybody (Backstreet Boys)
Jannika B – The Winner Takes it All (ABBA)

Tähdet, tähdet sunnuntaisin klo 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme