Mainos
Mainos
tähdet-tähdet-kansikua

Tähdet, tähdet -voittaja Elias Kaskinen julkaisi kuuman kuvan – vain lakana haarojensa peitteenä

Tähdet, tähdet voittaja Elias Kaskinen näyttää juhlistavan voittoaan vielä seuraavana päivänäkin.

Sunnuntaina Tähdet, tähdet -kilpailun voittajaksi kruunattu laulaja Elias Kaskinen julkaisin Instagram-tilillään voitonriemuisen kuvan

Kuvassa mies istuu hotellin sängyssä syöden ranskalaisia ja hampurilaista. Suosikkikilpailun voittajalla on leveä hymy huulillaan. Lihaskimppu on asetellut myös voittopystin, sekä kuohuviinipullon mukaan kuvaan valkoisten lakanoiden päälle.


– Juhlat jatkuvat, Kaskinen kirjoittaa kuvatekstissä.

Kauden aikana Kaskinen on esitellyt taitojaan yli genrerajojen ja noussut lavalle laulamaan niin stadionrockia, poppia kuin räppiäkin. Voitto maistuu makealta pitkän syksyn jälkeen.

− Minulla on tosi hämmentynyt olo. Tätä hetkeä kohti on kuljettu pitkään. Olen tehnyt hirveästi duunia ja suunnitellut kaiken, mutta tämä hetki oli sellainen, ettei tiedä, mitä tapahtuu. Tähän tilanteeseen ei osaa valmistautua. Olen tosi hämmentynyt ja valtavan kiitollinen, on ihan ylitsevuotava olo. Minusta tuntuu, että tulen sisäistämään tämän vasta paljon myöhemmin, Kaskinen kommentoi heti voiton jälkeen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme