Mainos
Mainos
tähdet-tähdet-kansikua

Tätä ei ole ennen nähty! Einin ja Olavi Uusivirran duetto vain MTV.fissä!

Tähdet, tähdet -kilpailussa mukana oleva Eini esitti ainutlaatuisen dueton yhdessä Olavi Uusivirran kanssa. Tämän ainutlaatuisen esityksen näet vain MTV.fissä.

Tähdet, tähdet -ohjelman nettisivuilla nähdään viikoittain kilpailijoiden kulissien takaisia lauluesityksiä. Ensimmäisenä estradille astuu Eini yhdessä Olavi Uusivirran kanssa.

Kaksikko tulkitsee ensi kertaa yhdessä Uusivirran kappaleen On niin helppoo olla onnellinen.

– Olen aina tykännyt Olavista, hänen lauluistaan ja tavasta esiintyä. Tässä kappaleessa on heino sanoma. Olen tehnyt siitä coverin omalle Draamaa-levylleni ja esittänyt sitä keikoillani ja tuntuu, että tämä on kuin minulle tehty laulu, Eini mainitsi.

Einin ja Olavin yhteisvedosta ainutlaatuisen tekee se, että kaksikko istui nyt ensimmäistä kertaa alas duetoimaan yhdessä Arttu Wiskarin omistaman Mökkitie Recordsin tiloissa.

– Emme tunne Olavin kanssa sen paremmin. Kerran olimme samoilla festivaaleilla esiintymässä ja silloin juteltiin ensimmäistä kertaa. He katsoivat minun keikkani ja jäin katsomaan oman esiintymiseni jälkeen heidän keikkansa. Sen jälkeen otettiin yhdessä valokuvia.

– Nyt siis vedimme tämän kappaleen ensi kertaa yhdessä, mutta minulla on kuitenkin aina ollut suuri rakkaus hänen esiintymiseensä. Koen, että jos olisin mies, niin voisin olla kuin Olavi Uusivirta.

Uusivirta itse innostui heti mahdollisuudesta duetoida yhdessä Einin kanssa.

– Eini on niin mahtava tyyppi. Tämä oli jännittävää ja samalla mukavan poreilevaa. Aina kun lauletaan mies ja kitarata -pohjalta, on lopputulos joka kerta vähän erilainen. Sen päivän tunnelma vaikuttaa siihen, millaiseksi kappale muotoutuu, Uusivirta valotti.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin klo 19.15 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme