Mainos
Mainos
tähdet-tähdet-kansikua

Tomi Metsäketo: Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja hakenut naisseuraa turhankin kärkkäästi

Laulaja Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet tähdet -ohjelmassa. Laulajan ympärillä on viime päivinä käyty vilkasta häirintäkeskustelua. MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo sanoo, että ratkaisuun päädyttiin tuotantorauhan vuoksi.

Metsäketo kommentoi tapahtunutta tuoreessa tiedotteessaan ja kertoo tyytyvänsä kanavan päätökseen ja kiittää häntä äänestäneitä katsojia.

– Olen saanut tiedon siitä, että MTV on sulkenut minut pois Tähdet, tähdet -ohjelmasta. Otan tiedon vastaan surullisin mielin, sillä olen nauttinut ohjelman teosta ja koko sen tekijäryhmä on muodostunut minulle läheiseksi ja tärkeäksi.

Metsäketo myöntää tiedotteessaan, että hänen käyttäytymisessään on ollut toivomisen varaa.

– Viime päivien julkisuus minua kohtaan on ollut varsin runsasta. Se on ollut minulle monilta osin ansaittua mutta monilta osin myös ansaitsematonta. Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään. Samalla kuitenkin toivon suhteellisuudentajua erityisesti netissä käytävään keskusteluun.

Laulaja kertoo olevansa poikamies ja hakeneensa naisseuraa "turhankin kärkkäästi ja liian suurella yksipuolisella tahdonvoimalla".

– Kun tähän kaikkeen liittää välillä käsistäni karanneen liiallisen juhlimiseni, on soppa ollut valmis. Tuota karvasta keittoa joudun nyt ansaitusti maistamaan.

Keskustelua Facebookissa

Metsäketo kommentoi häirintäkeskustelua myös pari päivää sitten Facebook-päivityksessään.

– Haluan korostaa, että kunnioitan suuresti kaikkia kanssaihmisiä. Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni.

– Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.

Metsäketo kirjoitti Facebookissa myös, että hän on tehnyt rikosilmoituksia asiassa. Metsäkedon mukaan eräässä suljetussa Facebookin keskusteluryhmässä on käyty ikäväsävyistä keskustelua Tähdet tähdet -ohjelman alkamisen jälkeen.

– Julkisuuden henkilönä olen tottunut, että meistä kirjoitetaan monenlaista, ja sen kyllä kestän, myös ne negatiiviset, mutta raja menee, kun aletaan syyttää rikolliseksi tai asioista, joita ei ole tapahtunutkaan.

Ohjelmassa on nyt yhdeksän laulajaa. Ohjelman seuraava lähetys on huomenna. 

"Muutokseni on jo alkanut"

Metsäketo kertoo, että edelliset kaksi vuotta ovat olleet hänelle raskaita. Työtahti konserttien ja muiden projektien osalta on ollut kova.

– Samaan ajanjaksoon on osunut isäni kuolema, joka oli minulle raskas asia. En ole siitä vieläkään selvinnyt.

Metsäketo jatkaa tiedotteessaan korostamalla, että hän haluaa muuttua ihmisenä.

– Minun olisi pitänyt jo kauan aikaa sitten osata havaita stressini ja vauhtisokeuteni oireet. Viime päivinä saamani runsas julkisuus on minut nyt kuitenkin pysäyttänyt ja olen nähnyt typerän käytökseni uusin silmin. Uskon, että ihminen pystyy muuttumaan. Omalta osaltani muutos on jo alkanut. Aloitan nyt elämässäni uuden taipaleen ja toivon, että kanssaihmiset ja media voisivat minua tässä tukea.

Seuraavien viikkojen ajan Metsäketo kertoo kokoavansa ajatuksiaan ja viettävänsä aikaa läheisten ja ystäviensä kanssa. Tarkoitus on kuitenkin palata konserttilavoille mahdollisimman pian. Jo käynnissä olevan kiertueen jälkeen edessä ovat joulukonsertit sekä kevään Mamma Mia! -musikaali.

– Haluan olla jatkossakin artisti, joka voi avoimin ja rehellisin silmin katsoa yleisöään ja jota yleisö voi katsoa ammattitaitoa arvostaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme