Mainos
Mainos
ttk_992x400

Ali Jahangiri ja Saana Akiola

Ali Jahangiri

Koomikko Ali Jahangirin kalenterissa riittää merkintöjä tulevana keväänä. Ison osan tiukasti duuniprojekteja niin televisiossa kuin lavoillakin paiskivan miehen ajasta haukkaa tähtioppilaan pesti TTK-parketilla, johon Ali lähtee innolla.

– Mielenkiinnolla odotan, oon tosi motivoitunut. Kovia vastuksia siellä kisassa tulee olemaan, Ali tuumii.

Ali on tanssinut nuorempana breikkiä ja hiphoppia, mutta paritansseista kokemusta ei juurikaan ole. Mies luottaa kuitenkin heittäytymistaitoonsa, jota riittää vaikka muille jakaa.

– Mikä tahansa tanssi, jonka keskellä voi pysähtyä ja huutaa ”Arriivaaa!!” ovat hyviä. Valssissa jos tekee niin, niin jengi heittää sut pihalle, Ali toteaa.

Alin tähtivalmentajana toimii Saana Akiola. Miehen mukaan tähtivalmentaja on asettanut tavoitteet korkealle.

– Saana ei ole tullut häviämään. Sanoikin hänelle, että voita sä, niin mä tuun sun pariks, Ali heittää ja räjähtää nauruun.

Menestyshaluja tuntuu kyllä löytyvän tähtioppilaankin puolelta. Ali haluaisikin tuoda kisaan jotain sellaista, mitä Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla ei ole ennen nähty. Haasteena on, kuinka rikkoa tanssin askelmerkkien rajoja niin, että tuloksena olisi jotain aivan uutta, mutta homma ei lähtisi aivan lapasesta – toisin sanoen myös tuomarien pitäisi olla tyytyväisiä tekniikkaosioon.

– Haluan olla esitysten show-elementeissä ehdottomasti paras. Niin että jengi ei usko silmiään, kun minun ja Saanan tanssi on ohi, Ali julistaa.

Show-elementeissä mies on hyvä verbaalisellakin tasolla. Ali julistaa siirtyvänsä kisassa suoraan uuteen strategiaan, jos näyttää siltä, että esitysten taso ei ole sitä, mitä mies toivoisi.

– Jos rahkeet ei riitä, niin sitten sabotoidaan muita! Ali ilmoittaa.

Saana Akiola

Saana Akiola tekee paluun tähtiopettajien joukkoon muutaman vuoden tauon jälkeen. Tällä kaudella käsipuolessa on raamikas koomikko Ali Jahangiri.

– Haluaisin päästä jo hommiin! Saana hehkuttaa.

Tanssi on kuulunut Saanan elämään jo 23 vuotta, joista 12 vuotta on kulunut tanssin ammattilaisena. TTK:n lisäksi Saana on tuttu myös Pakko Tanssia -ohjelmasta, jossa hän toimi tuomarina. Tällä hetkellä arki täyttyy tanssinopettajan päivätyöstä, eikä pienten lasten äidillä ole kotonakaan vapaa-ajanpulmia.

Aiemmilla kausilla Saana on johdatellut tanssin pauloihin näyttelijä Jukka Rasilan ja maalivahti Jukka Tammen. Uusi tähtioppilas Ali on Saanalle varsin mieluinen valinta.

– Tykkään! Ali on pitkä ja kerrankin saan olla sellainen pieni nainen siinä rinnalla, Saana hehkuttaa.

Myös Alin leiskuva huumori miellyttää Saanaa. Lisäksi mies tuntuu olevan melko lujatahtoinen visionääri, jolla on ideoita vaikka muille jakaa.

– Sen piirteen kanssa joutuu ehkä nyt opekin painimaan hiukan, mutta kyllä me yhteinen sävel löydetään, Saana nauraa

Myös tavoitteet on asetettu tappiin: Ali on liikenteessä voittomielellä, eikä opettajalla ole asiaan nokan koputtamista.

– Voittamaanhan sitä aina lähdetään, Saana ilmoittaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme