Mainos
Mainos
ttk_992x400

Eevi Teittinen ja Jani Rasimus

Eevi Teittinen

Tänä keväänä fitness-urheilija ja hyvinvointibloggaaja Eevi Teittinen vaihtaa salikamat hulmuaviin tanssiasuihin ja hyppää tähtioppilaan nahkoihin. Nainen hehkuu tyytyväisyyttä TTK-juhlakauden kisapaikastaan.

– Tästä tulee ihan mieletön juttu. En voisi kiitollisempi olla, Eevi iloitsee.

Ammattiurheilijan kunto on kiistämättä erittäin kova, mutta tanssihistoria on kuntosalisalihistoriaa tuhansia tunteja lyhyempi. Eevi on harrastanut nuorena street dancea, mutta korkokengissä liitely ei kuulu Suomen mestaruudenkin omassa lajissaan voittaneen Eevin perustreeniin.

– Uuden ääressä ollaan täysin. On hienoa päästä oppimaan kehon liikuttamista taiteellisella tavalla. Tanssissa yhdistyy urheilu ja taide, Eevi miettii.

Koreografioiden oppimista Eevi odottaa pienellä kauhulla. Suurin haaste kisassa liittyy kuitenkin räväkän Teittisen temperamenttiin.

– Kärsivällisyys tulee olemaan mulle oikeasti iso haaste. Mun täytyy malttaa, ja hyväksyä se, ettei kaikki heti onnistu, Eevi toteaa.

Eevin vahvuuksiin kuuluu se ilmeisin – eli vahvuus. Urheilija toivookin, että koreografioissa hyödynnettäisiin kropasta löytyvää voimaa ja kehonhallintaa. Kun kestävyys ja aerobinen kunto ovat kuosissa, on mahdollista hypätä nopeammalla tahdilla vaativampiinkin temppuihin.

Tämä ominaisuus on satavarmasti Eevin tähtiopettajan Jani Rasimuksen mieleen. Jani tunnetusti rakastaa treeniraipan heiluttamista, ja tulisuuttakin miehestä tarvittaessa löytyy. Voi siis olla, että treeneissä toisensa kohtaa kaksi ärripurrimuroja syönyttä tanssijaa.

– Ja jos kummankin pinna palaa, niin mitäs sitten tehdään? Eevi nauraa.

Ehkäpä ajatus kimaltelevista tanssipuvuista rauhoittaa. Eevi ei malttaisikaan odottaa sitä kaikkea säihkettä ja glamouria, joka TTK-tanssimaailmaan kuuluu.

– Mulla on jo tanssikengät katottu, bring it on! Eevi haastaa.

Jani Rasimus

Sykähdyttävistä koreografioistaan ja leveästä virneestään tuttu tähtiopettaja Jani Rasimus on viime vuosien finaalikonkari. Toissa kaudella mies vei finaaliin ja samalla voittoon parinsa Raakel Lignellin, ja viime kaudella Jani ja Anu Sinisalo ylsivät toiselle sijalle.

Tällä kaudella Janin tähtioppilaansa on fitness-urheilija Eevi Teittinen – ja kun yhteen laitetaan ammattiurheilija ja huippuopettaja, varmaa on, että päämäärä on jälleen korkein mahdollinen.

– Tavoitteet kasvavat kisan myötä päivä päivältä, Jani muotoilee vielä diplomaattisesti.

Oli lopputulos mikä tahansa, säväyttäviä tansseja à la Rasimus tullaan kevään aikana näkemään. Lukuisia mestaruuksia Suomessa ja kansainvälisellä tasolla pokannut tanssija on keskittynyt viime aikoina teatteriproduktioiden koreografisointiin ja niissä tanssimiseen.

Uutta tähtioppilastaan, ihastuttavaa Eeviä Jani pitää lottovoittona. Nainen on tottunut kovaan rääkkiin treenipuolella, ja tästä ominaisuudesta tähtiopettaja aikoo ottaa kaiken ilon irti.

– Eevi on kovakuntoinen mimmi. Tämä tarkoittaa sitä, että hän jaksaa pitkiä treenejä ja useita toistoja, Jani iloitsee pilke silmäkulmassaan.

Vähintään yhtä tärkeää kuitenkin on, että kaksikolla on keskenään hauskaa.

– Mottoni olkoon, että ilolla ja päättäväisellä meiningillä joka päivä! Jani summaa tulevaa kevättä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme