Mainos
Mainos
ttk_992x400

Hanna Sumari ja Sami Helenius

Hanna Sumari

Toimittaja-juontaja Hanna Sumari on ollut monessa mukana, mutta Tanssii Tähtien Kanssa -kisa on pyörre, joka vie naisen kauaksi mukavuusalueeltaan. Muun muassa Suomen kaunein koti -ohjelmasta ja suosituista blogeistaan tuttu mediakonkari onkin nyt kirjaimellisesti ”kauhun lamauttama”.

– Olen ehkä vähiten tanssinut ihminen koko maailmassa, Hanna ilmoittaa ykskantaan.

Kokemattomuudessa piilee kuitenkin myös suuri mahdollisuus: Hanna kertoo aina unelmoineensa siitä, että osaisi tanssia. Ennen maailmat mullistanutta TTK-puhelinsoittoa häävalssinkin väliin jättänyt nainen oli nähnyt unta, jossa oli tanssinut miehensä kanssa. Aamulla uni oli tuntunut suurelta vitsiltä, mutta iltapäivällä tilanne olikin jo ihan toinen.

Vaikka Hanna suhtautuu suurella varauksella mahdollisen rytmitajun olemassa oloon, tuleva tähtioppilas ei lannistu. Hersyvästä naisesta kun löytyy monia muita vahvuuksia: kunto on verrattain hyvä ja eläytymiskyky on kymppiluokkaa.

– Rakastan heittäytymistä ja näytän helposti tunteeni. Odotettavissa onkin kyyneliä varmaan jokaisessa suorassa lähetyksessä, Hanna ennustaa hilpeänä.

Kaiken kaikkiaan varmaa on, että tuleva TTK-elämys tulee menemään heittämällä niiden unohtumattomampien reissujen joukkoon – ja sitä Hanna odottaa jo malttamattomana. Tärkein selviytymiskeino on taito nauraa itselleen. Samaan syssyyn Hanna summaakin nasevasti tavan, jolla tähtiopettaja Sami Heleniuksen kannattaa hänen kanssaan edetä.

– No kannattaa lähtökohtaisesti opettaa niin kuin vähän yksinkertaista opetetaan, Hanna toteaa ja räjähtää nauramaan.

Sami Helenius

Tähtiopettaja Sami Helenius liidättää uutta tähtioppilasta Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla jo viidettä kertaa. Edellisestä kerrasta on kulunut jo tovi: viimeksi Sami oli mukana vuonna 2012, jolloin pari oli olympiapurjehtija Sari Multala.

– Lähden innokkain mielin jälleen mukaan! On hienoa olla mukana juuri juhlakaudella, Sami toteaa.

Sami on suomalaisten ja kansainvälisten tanssiparkettien viiltävän terävä partaveitsi. Mies on kahminut tanssiparinsa ja aviovaimonsa Jutta Heleniuksen kanssa lukuisia SM-voittoja sekä hopeasijoja kymppi- ja vakiotanssien saralla. Meriittilistasta löytyy myös EM- ja MM-kisojen Suomen edustusparin titteli. Sami ja Jutta lopettivat upean kilpauransa vuonna 2015 Classical Show Dance MM-kisoihin, joissa pari saavutti semifinaalipaikan.

– Tällä hetkellä kaksikko keskittyy täysipainoisesti valmentamiseen, ja tiukkaa valmentamista on kummallakin luvassa myös TTK:ssa. Tällä kaudella Sami johdattelee tanssin saloihin toimittaja-juontaja Hanna Sumarin, jonka positiivisuus ja eloisuus sopivat täydellisesti opettajan pirtaan.

– Strategiamme tulee olemaan täysillä alusta alkaen, Sami täräyttää.

Tavoitteena on tehdä tunteikkaita esityksiä, jotka saavat kylmät väreet aikaan niin parketilla kuin kotisohvillakin. Kotisohvameiningit kiinnostavat Samia myös ihan toisesta näkökulmasta. Tanssin lomassa mies aikoo nimittäin hyödyntää Suomen virallisen sisustusässän erikoisosaamista.

– Innokkaana sisustajana odotan myös Hannan vinkkejä kodin sisutukseen, Sami nauraa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme